Survivor 4: Ο Τζέιμς "έφαγε" χυλόπιτα από την Τουρκάλα παίκτρια λόγω ηλικίας

Το πλάνο που δεν έδειξαν ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τζέιμς

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, οι παίκτες Μπλε και Κόκκινης ομάδας πλύθηκαν, ντύθηκαν και διασκέδασαν στο party της ένωσης. Μάλιστα, συναντήθηκαν και με τους Τούρκους παίκτες, με τον Τζέιμς να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μια κοπέλα.

Ο Τζέιμς φλέρταρε μπροστά σε όλους την παίκτρια, ενώ στην συνέχεια η κουβέντα ανάμεσα τους συνεχίστηκε στο party πριν το καραόκε. Ωστόσο στον ΣΚΑΙ, είδαμε μέχρι ένα σημείο την κουβέντα τους.

Στην Τουρκία έδειξαν και την χυλόπιτα που έφαγε ο Τζέιμς Καφετζής λόγω ηλικίας, καθώς η Τουρκάλα παίκτρια είναι αρκετά μεγαλύτερη του. Ποιος ωστόσο κερδίζει απόψε την ασυλία;

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Έξαλλη η αδερφή του Τζέιμς με τον Παππά

"Καρκίνωμα" αποκάλεσε ο Αλέξης Παππάς την Άννα Μαρία Βέλλη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 και συγκεκριμένα πριν το party της ένωσης. Η αδερφή τους Τζέιμς Καφετζή μάλιστα, με τον εν λόγω χαρακτηρισμό έγινε έξαλλη και θέλησε να πάρει θέση.

Η Άμι Γιάμι όπως είναι γνωστή στο Youtube, έφερε πολλές αντιδράσεις λόγω μερικών συμπεριφορών της μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο φανατικοί του ριάλιτι το έφτασαν στα άκρα μιλώντας χυδαία προς το πρόσωπο της.

Η ομάδα του Πρωινού που σχολίασε το γεγονός με τον Αλέξη Παππά, έγιναν και εκείνοι έξαλλοι καθώς όπως δήλωσαν είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς Καφετζή, που πολύ σωστά μίλησε σε κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram.

Η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς Καφετζή για τον χαρακτηρισμό "καρκίνωμα"

«Είναι πραγματικά θλιβερό να ακούγεται η λέξη “καρκίνωμα” τόσο από τους σχολιαστές εκτός παιχνιδιών, όσο και από τους ίδιους παίκτες.

Τη στιγμή που εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, ακόμα και παιδιά, μάχονται καθημερινά να επιβιώσουν από αυτήν την ασθένεια, είναι απαράδεχτο να χρησιμοποιείται για συμμετέχοντες ενός παιχνιδιού, που σκοπό έχει για εμάς απλά να μας ευχαριστήσει και να περάσουμε όλοι μαζί όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη δύσκολη κατάσταση που περνάει όλος ο κόσμος εδώ και έναν χρόνο.

Λίγο σεβασμό από εμάς που καθόμαστε στο σαλόνι μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που παλεύουν για το αυτονόητο, για τη ζωή τους. Τέτοιες λέξεις και τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν να χρησιμοποιούνται ούτε καν μεταφορικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Έφη Καφετζή.