Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: «Η Άννα Μαρία είχε κάτι με τον Νίκο αλλά δεν το έχουν ξεκαθαρίσει»

«Είναι πολύ κοντά οι δυο τους»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Πάνος Καλίδης: «Η Άννα Μαρία είχε κάτι με τον Νίκο αλλά δεν το έχουν ξεκαθαρίσει»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πάνος Καλίδης «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων σχολίασε τη δική του εμπειρία από το Survivor 4 αλλά και όσα ακούγονται για τη σχέση της Άννας Μαρίας με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο τραγουδιστής αποχώρησε από το παιχνίδι πριν από μερικές εβδομάδες και μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media μιας και έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τις συνταγές που κάνει στην οικογένειά του με άρωμα Survivor.

Έτσι, στη σημερινή εμφάνισή του στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την Άννα Μαρία και τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor 4

«Υπήρχαν ορισμένοι, που μιλούσαν για ηθική και για αυτό ο Αλέξης αντέδρασε. Το να απευθυνθείς, όμως, σε ένα άτομο για τη ζωή του εκτός παιχνιδιού δεν είναι ωραίο.

Η Άννα Μαρία έχει κάτι με τον Νίκο, αλλά αφού δεν το έχουν ξεκαθαρίσει, εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι πολύ κοντά οι δυο τους, αλλά ένα "σε αγαπώ", όπως ακούστηκε να του λέει φεύγοντας, θα μπορούσε να είναι και φιλικό», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στο Καλό Μεσημέρακι.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Καλίδης ολοκλήρωσε το στόχο του, μάζεψε τα λεφτά που ήθελε»

Ο Κρις Σταμούλης μετά την άκρως αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly,μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, μίλησε για τον Πάνο Καλίδη.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής, "άδειασε" τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως μάζεψε τα χρήματα που ήθελε και αποχώρησε.

Την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη την περιμένατε;

Νομίζω ότι ολοκλήρωσε το στόχο του, μάζεψε τα λεφτά που ήθελε, συν το γεγονός ότι τον κούρασε το παιχνίδι. Επομένως το περίμενα, όχι όμως τόσο σύντομα.

Survivor 4 Κρις Σταμούλης για Καλίδη

Θεωρείτε ότι αδικήθηκε με την επίθεση που δέχτηκε;

Όταν ήμουν εγώ υποψήφιος, έλεγα ότι ο Πάνος είναι αδύναμος αγωνιστικά και ο Τζέιμς και οι άλλοι τον υπερασπίζονταν. Και μόλις έφυγα, ο Τζέιμς άρχισε να λέει αυτά που έλεγα. Για να διώξει εμένα, ακολούθησε μια στρατηγική υπερασπιζόμενος τον Πάνο. Μετά ο Πάνος πήγε με τον Σάκη, και εκείνος έλεγε αυτά που έλεγα εγώ. Δεν θεωρώ όμως ότι αδικήθηκε, γιατί αγωνιστικά ήταν ο πιο αδύναμος παίκτης.