Survivor 4: Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα για την ερμηνεία της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Ερμήνευσε δικό της τραγούδι στην ένωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα για την ερμηνεία της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Η Μαριάνθη επέλεξε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα στο πάρτι της ένωσης του Survivor 4 και έτσι η τραγουδίστρια με ένα σχόλιο που έκανε στα social media έδωσε την δική της κριτική για την εκρηκτική εμφάνιση της διαγωνιζόμενης των Κόκκινων.

Μπορεί η Μαριάνθη να πήρε χαμηλή βαθμολογία και να μην πήρε τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο η εμφάνισή της σχολιάστηκε πολύ θετικά αφού το κόκκινο φόρεμα που έβαλε ήταν απλά εκρηκτικό.

Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα για την εμφάνιση της Μαριάνθης στο Survivor 4

Αφορμή για το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα στάθηκε μία ανάρτηση της Soula Glamorous, στην οποία σχολίασε τις τραγουδιστικές ικανότητες της Μαριάνθης.

Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να απαντήσει και αφού έβαλε τρεις φατσούλες που γελάνε έγραψε: «Είναι όμως πολύ γλυκιά».

Φουρέιρα Μαριάνθη

Τσαλίκης για Κατσούλη - «Εγώ του βάζω 10»

Ο Σάκης Κατσούλης επέλεξε να ερμηνεύσει στο πάρτι της ένωσης του Survivor 4 ένα κομμάτι του Γιώργου Τσαλίκη και συγκεκριμένα, τον τέλειο άνδρα. Ο τραγουδιστής δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την εμφάνιση και έστειλε τα εύσημά του στον διαγωνιζόμενο.

Τι κι αν δεν κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό τραγουδιού στην ένωση, κέρδισε τις καρδιές του κοινού ενώ τα βλέμματα που αντάλλαξε με την Μαριαλένα ήταν σκέτη «φωτιά».

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρήκε πολύ καλή την ερμηνεία του και με ένα στόρι που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε τη δική του αξιολόγηση ως φανατικός θαυμαστής του Survivor 4.

"Τέλειος... Έτσι και κοκοράκι... Μπες...Η Μαριαλένα του λέει τους στίχους...Να το λέμε ότι έχει και πολλούς στίχους. Εγώ του βάζω 10... Έτσι αγόρι μου δείξε τους...10αρι αδερφέ" σχολίασε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram