Πάνος Καλίδης: Μετά το Survivor μπαίνει στο House of fame

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάνος Καλίδης: Μετά το Survivor μπαίνει στο House of fame

Ο Πάνος Καλίδης ήταν ένας από τους φετινούς παίκτες του Survivor 4 που ενώ κατάφερε στην αρχή να διχάσει το τηλεοπτικό κοινό στην συνέχεια κέρδισε τους τηλεθεατές και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι.

Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με την οικογένειά του, εκτός από το ότι βγαίνει σε εκπομπές και μιλάει για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ΣΚΑΙ, λοιπόν, σκέφτηκε να τον αξιοποιήσει αυτή την φορά κάπου άλλου. Σου λέει τραγουδιστής είναι, τι show έχουμε εμείς με τραγούδι; Το House of fame που δεν τα πηγαίνει και καθόλου καλά στην τηλεθέαση, οπότε για να τον βάλουμε λίγο εκεί μέσα να δούμε αν υπάρχει ελπίδα...

Η ανάρτηση του Πάνου Καλίδη για το House of fame

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Πάνος Καλίδης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories του, αποκαλύπτοντάς πως θα πάει ως καλεσμένος για να δώσει μουσικές συμβουλές στους σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας.

House of fame Πάνος Καλίδης

«Η Άννα Μαρία είχε κάτι με τον Νίκο αλλά δεν το έχουν ξεκαθαρίσει»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πάνος Καλίδης «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων σχολίασε τη δική του εμπειρία από το Survivor 4 αλλά και όσα ακούγονται για τη σχέση της Άννας Μαρίας με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο τραγουδιστής αποχώρησε από το παιχνίδι πριν από μερικές εβδομάδες και μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media μιας και έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τις συνταγές που κάνει στην οικογένειά του με άρωμα Survivor.

Έτσι, στη σημερινή εμφάνισή του στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για όλους και για όλα.

«Υπήρχαν ορισμένοι, που μιλούσαν για ηθική και για αυτό ο Αλέξης αντέδρασε. Το να απευθυνθείς, όμως, σε ένα άτομο για τη ζωή του εκτός παιχνιδιού δεν είναι ωραίο.

Η Άννα Μαρία έχει κάτι με τον Νίκο, αλλά αφού δεν το έχουν ξεκαθαρίσει, εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι πολύ κοντά οι δυο τους, αλλά ένα "σε αγαπώ", όπως ακούστηκε να του λέει φεύγοντας, θα μπορούσε να είναι και φιλικό», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στο Καλό Μεσημέρακι.