Γιώργος Λιάγκας: "Ο Λιβάνης δεν ξέρει αν η Μαριαλένα με τον Σάκη πάνε στο δάσος και... αυτό ή αν η παραγωγή..."

"Σαν άντρας δεν μπορεί να βγει και να πει "δεν έχω σχέση" και να την αδειάσει"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας:

Αφού στο Πρωινό άδειασαν κανονικότατα τον Τριαντάφυλλο και την συμπεριφορά που έχει στo Survivor, πέρασαν στο άλλο φλέγον θέμα του ριάλιτι: την σχέση Σάκη - Μαριαλένας και Γιώργου Λιβάνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας για την ακρίβεια αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον τραγουδιστή αλλά δεν μπορούσε να πει τι ακριβώς είπαν. Ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς από όσα είπε παρακάτω μπορεί να καταλάβει κανείς τι... συμβαίνει...

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Γιώργο Λιβάνη

"Εγώ καταλαβαίνω τον άνθρωπο αυτό που δεν θέλει να εκτεθεί για το αν έχει πραγματικά σχέση με την Μαριαλένα ή όχι. Προσπαθεί να κάνει τα βήματά του στο τραγούδι και δεν θέλει να εκμεταλλευτεί μια δημοσιότητα όμως σαν άντρας δεν μπορεί να βγει και να πει "δεν έχω σχέση" και να την αδειάσει ούτε να βγει και να πει όμως ότι έχει σχέση.

Το παιδί όμως από την παραγωγή κάθε μέρα βλέπει να υπάρχει μια κοντινή σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, αν είναι η παραγωγή ή αν πραγματικά αυτοί πάνε στο δάσος και... αυτό, δεν το ξέρει!", είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε unfollow τον Σάκη Κατσούλη στο instagram

Να τονίσουμε πως αυτοί οι τρεις γνωρίζονταν μεταξύ τους καιρό τώρα καθώς έμεναν στην ίδια γειτονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ο Γιώργος Λιβάνης δεν ακολουθεί στο instagram τον Σάκη Κατσούλη, ενώ ο Σάκης ακολουθεί αυτόν...