Survivor 4 - Bo: «Εμείς τότε παίρναμε περίπου 6 χιλιάδες το μήνα και τώρα παίρνουν την εβδομάδα»

Το σχόλιο του αναφορικά με τις αμοιβές των παικτών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Bo: «Εμείς τότε παίρναμε περίπου 6 χιλιάδες το μήνα και τώρα παίρνουν την εβδομάδα»

Το πρωί της Τρίτης, ο Βο βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε στο Survivor αυτός και οι συμπαίκτες του, κάνοντας σύγκριση με τις φετινές αμοιβές.

Ο γνωστός ράπερ φαίνεται να παρακολουθεί και φέτος το ριάλιτι επιβίωσης και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα χρήματα που παίρνουν φέτος οι παίκτες, ενώ είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ξανά συμμετέχει στο παιχνίδι.

Survivor 4  Bo αμοιβές παικτών

Ο Βο είπε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω ότι τα λεφτά που λένε είναι κοντά στα πραγματικά ποσά που παίρνουν οι παίκτες. Απ΄ ό,τι ξέρω το μηνιάτικο που παίρναμε εμείς, έγινε εβδομαδιαίο. Εκτός από το έπαθλο τα υπόλοιπα είναι αυτά που κανονίζεις, δε φορολογούνται.

Εμείς τότε παίρναμε περίπου 6 χιλιάδες το μήνα και τώρα παίρνουν την εβδομάδα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι πήγαν πιο celebrity από εμάς, ίσα ίσα που τώρα λόγω κορονοϊού έπρεπε να βρουν πιο δυνατά ονόματα. Το δικό μας βέβαια ήταν και το πρώτο, δεν ήξεραν αν θα πάει”.

Συμπεραίνουμε λοιπόν πως οι διάσημοι έπαιρναν εβδομαδιαία περίπου το ποσό των 1.500 ευρώ.

Βο για Survivor 4: «Είμαι με την Κόκκινη ομάδα! Οι διάσημοι στην αρχή περπατούσαν στις πίστες...»

Καλεσμένος στην εκπομπή του «Dot», βρέθηκε ο Bo και αναφέρθηκε στο Survivor 4, ενώ θυμήθηκε και τη δική του συμμετοχή στο ριάλιτι, όπου κατάφερε να χάσει 34 κιλά.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είναι με την Κόκκινη ομάδα και όχι με την Μπλε, όπως επίσης ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είναι φίλη του.

«Βλέπω Survivor έχει περισσότερη πλάκα έχει πολύ ίντριγκα και έχει γίνει ριάλιτι, δεν είναι τόσο αγωνιστικό. Όταν ακούω τους παίκτες να λένε ότι πεινάνε νιώθω ότι έχουν πολύ δρόμο για να περάσουν αυτό που πέρασα εγώ. Έχω το βραβείο αν θέλεις πως έχω χάσει τα πιο πολλά κιλά.

Βο για Survivor 4 Dot

Έχασα 34 κιλά προφανώς οι άλλοι δεν είχαν τόσο λίπος. Τα συντηρώ όσο μπορώ τα κιλά μου. Το Survivor είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η πείνα συνηθίζεται, παρόλο που περιμέναν εμένα να γκρινιάξω γιατί μπήκα 118 κιλά, ήμουν αυτός που βοήθησα και τους άλλους να τους ξεπεράσω. Ο Σπαλιάρας και η Παπαδοπούλου γκρίνιαζαν πιο πολύ γιατί ήταν πιο αδύνατα».

Ενώ, συμπλήρωσε: «Είμαι με την κόκκινη ομάδα, η Ελευθερία είναι φίλη μου αλλά τα έχει κάνει λίγο μαντάρα. Νομίζω ότι οι διάσημοι που μπήκαν στην αρχή δεν κατάλαβαν που πήγαν, περπατούσαν στις πίστες και ήταν αστείο.

Ο Τριαντάφυλλος έχει πολύ γέλιο όπως πάντα. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έχουν στρατηγική ο James, o Μπάρτζης το οποίο δεν είναι κακό όμως…Τώρα είναι υποομάδες σε εμάς δεν είχε συμβεί αυτό σε τόσο έντονο βαθμό, βέβαια ο Ντάνος και η Παπαδοπούλου ήταν πιο μοναχικοί αλλά ήταν θέμα χαρακτήρα». Δείτε ωστόσο τι θα γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής 21/2.