Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας, ο Τριαντάφυλλος βγήκε από την αφάνεια»

«Η παραγωγή έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα γι’ αυτό τον κρατάνε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας, ο Τριαντάφυλλος βγήκε από την αφάνεια»

Το πρωί της Τρίτης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο πριν λίγους μήνες είχαν μια έντονη κόντρα.

Να υπενθυμίσουμε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μετά την αποχώρησή τους από το J2US, είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για σωματική βία, κάτι που ο ίδιος ωστόσο αρνήθηκε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Τριαντάφυλλο

Λίγους μήνες μετά το σκηνικό αυτό, και αφού τα ξανά βρήκαν, η Ευρυδίκη θέλησε να πετάξει ξανά το καρφί της και έτσι είπε. «Πιστεύω ότι η παραγωγή έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα γι’ αυτό τον κρατάνε. Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί είχα μια εμπειρία μαζί του που δεν ήταν καλή.

Γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Ατζούν μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας βγήκε από την αφάνεια και του προτάθηκε να πάει στο Survivor με ένα πολύ καλό βδομαδιάτικο την ώρα που στον κύκλο του όλα είναι κλειστά. Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Παππάς.

Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Ώρες ώρες με ανακατεύει. Έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι διότι τον είχα ένα μήνα στο Just και κάναμε και μετά παρέα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εκτός από τον Τριαντάφυλλο, σχολίασε και τον Αλέξη Παππά

Όσον αφορά τον Αλέξη Παππά, όμως δεν δίστασε να μιλήσει με αιχμηρά λόγια: «Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει ο Παππάς δεν μου αρέσει καθόλου. Με ανακατεύει πάρα πολύ. Ώρες ώρες εκεί κιόλας που βλέπω και τρώω τα πατατάκια μου και πίνω το αναψυκτικό μου, μου έρχεται αναγούλα.

Ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ ωραίο παιδί εμφανισιακά αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε μόνο από αυτό. Ο Αλέξης έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε σε αυτό το παιχνίδι».

«Όταν ήμασταν στο Just ήταν όμορφος στα μάτια μου, τώρα όχι γιατί έχω δει και τον εσωτερικό του κόσμο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που εγώ μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», συνέχισε.