Καλό Μεσημεράκι: Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Μια ατάκα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε το μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από το Survivor.

Η επιλογή αυτή της παίκτριας των Μπλε στάθηκε η αφορμή για την όλο νόημα ατάκα του Γιώργου Λιάγκα προς τον Τάσο Τεργιάκη.

«Πες το στον Τάσο που δεν ξέρει, τόσα χρόνια στη Μενεγάκη δεν έμαθε τίποτα. Ήρθε στη Σκορδά να τα μάθει» είπε ο παρουσιαστής στη Νάνσυ Παραδεισανού με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Ήταν φυσικά τα χείλη μας εκεί γι’ αυτό».

Φυσικά, το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην «Χρυσή Τηλεόραση» και αμέσως μετά ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Μπράβο στον Τεργιάκη, τεριάκια μέθοδος, δεν μιλάει τόσους μήνες και είπε μία ατάκα. Μπράβο του!».

Tο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά του Γιώργου Κόρομι: «Θα ήθελα να παρέμβει η παραγωγή»

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πάρει θέση για την στάση του Γιώργου Κόρομι απέναντι στον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4 όταν αποφάσισε να μην του δώσει ούτε μια μπουκιά από τα ψάρια που πιάνει.

«Έπιασε ο Κόρο κάτι ψάρια και δεν του έδωσε. Τώρα, θα πάρω θέση. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και εμένα ο Τριαντάφυλλος με φέρνει στα όριά μου, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν μπορείς να μην δώσεις φαγητό. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι, δηλαδή να ηρεμήσουμε λίγο.

Δεν δίνω στον άλλον να φάει και τι θα αλλάξει; Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Δεν κόβω και φλέβα για τον Τριαντάφυλλο, το ξέρετε, αλλά το να μην δίνεις μπουκιά», είπε στον αέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Και συνέχισε: «Δεν συμφωνώ καθόλου σαν θεατής, σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα. Θα ήθελα να παρέμβει η παραγωγή. Ειδικά στο κομμάτι του φαγητού, πρέπει να τους πουν ότι... παιδιά, χαλαρώστε, είστε ένα τηλεοπτικό προϊόν, ηρεμήστε. Ο Κόρο χάνει με αυτό που κάνει».