Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στο πλατό ο Γιώργος Κοψιδάς

«Ο κόσμος το πήρε ότι εννοούσα πως το κοινό είναι κουτσομπόληδες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στο πλατό ο Γιώργος Κοψιδάς

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Κοψιδάς εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», αφήνοντας άναυδο τον Νίκο Μουτσινά.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor ενώ ξεκαθάρισε για τις δηλώσεις που έκανε στην αποχώρησή του.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι και ο τελευταίος τηλεθεατής έχει καταλάβει ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, με στρατηγική καθαρά. Του Αλέξη βγήκε πολύ έντονα όταν έγιναν κόκκινη και μπλε ομάδα, από εκεί εκδηλώθηκε πολύ. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό σε δευτερόλεπτα. Ο Αλέξης παίζει το παιχνίδι πολύ πιο έξυπνα κι έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους και το παιχνίδι μπορεί να πάει πολύ μακριά»

Αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στην αποχώρησή του ξεκαθάρισε: «Ο κόσμος το πήρε ότι εννοούσα πως το κοινό είναι κουτσομπόληδες. Δεν είχε να κάνει καθόλου με το κοινό, είχε να κάνει με εμένα και τον Τριαντάφυλλο, ήταν καθαρά προσωπικό. Εξήγησα ότι εγώ θεωρώ ότι πρεσβεύω μια συγκεκριμένη στάση ζωής και ότι ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει μια εντελώς διαφορετική στάση. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, οπότε είχε να κάνει με εμένα και εκείνον».

Survivor 4: Η πρώτη φωτογραφία του Κοψιδά μέσα από το σπίτι του

Ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 επέστρεψε στο σπίτι του στην Ελλάδα και μέσα από τα social media του μοιράζεται πλέον καθημερινές στιγμές από την ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού του στην οποία κρατά αγκαλιά την γάτα του, το κατοικίδιό του.

Μάλιστα, όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς στο παρακάτω στιγμιότυπο ο αγαπημένος ηθοποιός μπορεί να μπανιαρίστηκε αλλά από ότι φαίνεται το μούσι και το κοτσιδάκι θα τα καθιερώσει για λίγο καιρό ακόμα στην εμφάνισή του.

Κοψιδά Survivor σπιτι