Insta Poll - Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Παππάς οι πιο τοξικοί παίκτες

Εσείς ψηφίσατε πως πρέπει να φύγουν...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta Poll - Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Παππάς οι πιο τοξικοί παίκτες

Μεγάλη επιτυχία κάνουν τα poll του Youweekly.gr στο Instagram, όπου ψηφίζουν πάνω από 40.000 χρήστες. Σε ένα από αυτά λοιπόν, σας βάλαμε να ψηφίσετε αν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς είναι οι πιο τοξικοί παίκτες του Survivor 4 και πρέπει να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ψήφους, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και ο ηθοποιός είναι σίγουρα οι πιο τοξικοί παίκτες του τέταρτου κύκλου και πρέπει να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο poll θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη ενεργό, οπότε μπορείτε να μπείτε στο Instagram του Youweekly και να ψηφίσετε, όπως και σε άλλα που έχουν δημοσιευθεί.

Insta Poll Survivor 4 Τριαντάφυλλος Παππάς

Έχουμε με 100% επιβεβαιωμένη πληροφορία ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor 4

Πρώτο εδώ το Youweekly.gr σε όλα! Από το πρωί της Τετάρτης 31/3 σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και τώρα ήρθε η ώρα να σας πούμε το πιο... σημαντικό! Αυτό που "καίει" το τηλεοπτικό κοινό κάθε Τετάρτη: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί!

Πριν σας πάω, όμως, σε αυτό, οφείλω να σας πω πως το κλίμα στην παραλία που μένουν Μπλε και Κόκκινοι είναι πολύ.. έντονο. Έντονο και άσχημο...

Στο σημερινό trailer είδαμε την Νικολέτα και την Μαριάνθη να πλακώνονται στον στίβο μάχης, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί από την πλευρά της Νικολέτας η οποία αν εξαιρέσετε τις έντονες φωνές στα αγωνίσματα, στόμα είχε και μιλιά δεν είχε.

Survivor 4 spoiler 31/3 ποιος αποχωρεί

Νωρίτερα μέσα από poll που κάναμε στο instagram account του Youweekly.gr, που γίνεται χαμός με τις δημοσκοπήσεις και τα κουίζ μας και θα σου πρότεινα να το δεις, σας βάλαμε να ψηφίσετε ποιος θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι! Πρώτο βγάλατε εννοείται τον Τριαντάφυλλο!

Η μάχη δόθηκε μεταξύ της Μαριάνθης και της Ελένης Χαμπέρη, η οποία μάλιστα από τότε που ψηφίστηκε για υποψήφια προς αποχώρηση είναι χάλια ψυχολογικά!

Για καλή της τύχη, όμως, το τηλεοπτικό κοινό που τα βλέπει όλα κουράστηκε μάλλον να στηρίζει την Μαριάνθη άρα η παίκτρια που φεύγει είναι η Μαριάνθη! Ελένη μου, σκούπισε τα δάκρυά σου γιατί σου δίνεται ακόμα μια ευκαιρία!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!