Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα o Ηλίας Μπόγδανος

“Δεν μπορώ να κλάψω πάλι....”

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα o Ηλίας Μπόγδανος

Αγώνα επάθλου είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor - με την Μπλε ομάδα να κερδίζει - αλλά λίγο πριν ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε σε κλάματα!

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε ότι του λείπουν πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα. Πιο αναλυτικά, ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε στους γονείς του που σκέφτεται έντονα.

"Μετά από τόσο καιρό και μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και με την ένωση που μας έχει φέρει μία αλλαγή εγώ σκέφτομαι πάρα πολύ τους δικούς μου, την οικογένειά μου. Σκέφτομαι συνέχεια τους γονείς μου...Δεν μπορώ ρε φίλε, δεν μπορώ να κλάψω πάλι....

Έχω κάνει ένα pause στην πίσω μου ζωή και προσπαθώ να το δω να ζω το εδώ, αλλά η επικοινωνία σε πάει πάλι λίγο πίσω και σκέφτεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Πάντως ότι και να γίνει και να μην το πάρουμε το έπαθλο θέλω να ξέρω να του το σκέφτομαι όλη την ώρα και το πρωί και το βράδυ έστω για ένα λεπτό και παίρνω δύναμη και όταν πάω να τρέξω στο run πάλι τους σκέφτομαι", είπε χαρακτηριστικά!

Τα κλάματα του Ηλία on camera

Τα στατιστικά των παικτών

Στη πρώτη θέση της κατάταξης των Survivors με ποσοστό νικών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης!

Ο Σάκης Κατσούλης την Τρίτη (30/03) έκανε τρεις νίκες, σε αντίθεση με τον Τζέιμς που έκανε μόνο μια και έτσι τον προσπέρασε και βρίσκεται από σήμερα στη κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Τζέιμς Καφετζής από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και χτες βρισκόταν στη πρώτη θέση και δεν είχε χάσει επαφή ωστόσο πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ίδιο αφού ο Σάκης μοιάζει ασταμάτητος! Πλέον ο τερματοφύλακας της ομάδας βρίσκεται στο 76.6% σε ποσοστό νικών, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει πέσει στο 74.8%! Όσο για την τρίτη θέση, είναι αρκετά πίσω και εκεί βρίσκεται μια γυναίκα και συγκεκριμένα από τη κόκκινη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ