Survivor 4: Στο σούπερ μάρκετ ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του

Φίσκα το καρότσι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Στο σούπερ μάρκετ ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 4 που έχασαν τα περισσότερα κιλά. Για αυτό το λόγο μόλις ο ηθοποιός αποχώρησε από το παιχνίδι, πήγε στο super market και γέμισε το καρότσι του με vegan προϊόντα.

Ντοκουμέντα με τον Κοψιδά στο Super market μετά το Survivor 4

Οι συνεργάτες της εκπομπής του Πρωινό τον "τσάκωσαν" την ώρα που έκανε τα ψώνια του και πρόβαλαν στον αέρα τα ντοκουμέντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Κοψιδάς, γέμισε ένα καρότσι με vegan προϊόντα. Φρούτα, λαχανικά, χαλβάδες και μπισκότα βρώμης ήταν από τις πρώτες του επιλογές.

Μετά από αρκετούς μήνες χωρίς φαγητό, ο ηθοποιός είπε να αναπληρώσει όλες τις θερμίδες που έχασε όσο ήταν στο ριάλιτι, αλλά και να απολαύσει χαλαρές στιγμές στο σπίτι του με τις μεγάλες του αγάπες.

Για αυτό το λόγο ο Γιώργος Κοψιδάς έγινε vegan

Ο Γιώργος Κοψιδάς είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο koitamagazine.gr και είχε αποκαλύψει:

«Είναι τρόπος ζωής και όχι διατροφής! Κάποια στιγμή αυξήθηκε η ευαισθησία και πολύ περισσότερο η ενσυναίσθηση μου για όλα τα πλάσματα του πλανήτη, συνειδητοποίησα ότι έχουν (όπως όλοι μας ) εκ γενετής το δικαίωμα να ζήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ την ζωή που είναι προορισμένα να ζήσουν, χωρίς κάποιος να έχει προαποφασίσει το πότε θα πεθάνουν. Τα ζώα δεν είναι εμπορεύματα, δεν είναι πράγματα, δεν μας ανήκουν, είναι συναισθανόμενα πλάσματα, όπως εμείς και μοιραζόμαστε τον πλανήτη μαζί τους. Δεν είναι εδώ για μας…Είναι με εμάς!!»

Survivor 4 Κοψιδάς

«Μέχρι και πριν από 7 χρόνια έτρωγα ότι μου είχαν μάθει από το σπίτι μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα ζώα που έρχονται μαγειρεμένα στο πιάτο μου, έχουν αισθήσεις, συναισθήματα, πονάνε, χαίρονται, φοβούνται, έχουν φίλους και οικογενειακούς δεσμούς, μπορούν να δώσουν και να πάρουν αγάπη, δεν θέλουν να πεθάνουν και αγωνίζονται για να ζήσουν. Το κλικ που έγινε στον εγκέφαλό μου ήταν επώδυνο. Έπαθα ένα μεγάλο σοκ στην αρχή. Ένιωσα συνένοχος σε ένα μεγάλο έγκλημα, μια Γενοκτονία τεράστιων διαστάσεων που γίνεται χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Όταν άρχισαν να βλέπω στο διαδίκτυο όλα αυτά τα βίντεο με το τι συμβαίνει στις φάρμες, για τις αδιανόητες κακοποιήσεις των ζώων, για τα πειράματα των καλλυντικών, για τα δερμάτινα παπούτσια και τις τσάντες και τα μάλλινα πουλόβερ κατάλαβα πως η ζωή δεν είναι σαν τις διαφημίσεις και ότι τα ζώα υποφέρουν απίστευτα για να μας προσφέρουν την πολυτέλεια μας»