Survivor 4 - Αδερφή Μαριάνθης: «Κράτησε αποστάσεις αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε»

«Όταν βγουν όλοι από το παιχνίδι, δεν θα έχει πρόβλημα με κανέναν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αδερφή Μαριάνθης: «Κράτησε αποστάσεις αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε»

Το πρωί της Πέμπτης, η αδερφή της Μαριάνθης Κάσδαγλη που αποχώρησε χθες βράδυ από το Survivor 4, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως το ξέσπασμά της ήταν απολύτως δικαιολογημένο παρόλο που είχε προσπαθήσει να κρατήσει αποστάσεις από τους συμπαίκτες της.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη Μαριάνθη να τσακώνεται πολύ έντονα με την Νικολέττα, και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που η εμποροπλοίαρχος βγήκε από τα ρούχα της.

Οι δηλώσεις της αδερφής της Μαριάνθης για το Survivor 4

«Η Μαριάνθη φάνηκε ότι το περίμενε. Εγώ θέλω να εστιάσω στο πώς φέρθηκε. Το γεγονός ότι τους χαιρέτησε όλους, όχι ψυχρά, και το πιο πιθανόν είναι, όταν βγουν όλοι από το παιχνίδι, δεν θα έχει πρόβλημα με κανέναν γιατί δεν κρατάει κακίες και είναι και άνθρωπος που συγχωρεί.

Το ξέσπασμα ίσως ήταν και αναμενόμενο με τόσα που είχαν μαζευτεί. Κράτησε αποστάσεις αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν είχε αντιδράσει ξανά έτσι και ξέσπασε.

Η Μαριάνθη είναι άνθρωπος με πειθαρχεία, αξιοπρέπεια και πάρα πολλή υπομονή και όταν έρχεται σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ποια βρισιά είπε η Καρολίνα στην Μαριάνθη

Εκτός από τον συγκλονιστικό καυγά μεταξύ Μαριάνθης και Νικολέτας λίγο πριν τον αγώνα, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε ακόμα ένα σκηνικό που θα γραφτεί στην ιστορία του φετινού ριάλιτι.

Οι δυο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι πλέον συγκατοικούν στην ίδια παραλία κι εδώ και λίγες ημέρες οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Όντας κάθε μέρα επί πόσες ώρες μαζί, ο ένας έχει πια καθαρή οπτική για το τι συμβαίνει στην καλύβα του άλλου. Για τον λόγο αυτό, η Χριστίνα στο χθεσινό επεισόδιο και λίγο πριν το αγώνισμα θεώρησε πως έπρεπε να υπερασπιστεί την Μαριάνθη που βιώνει μια επίθεση από την ομάδα της.

Μπροστά στον Γιώργο Λιανό και σε όλους τους συμπαίκτες της αποκάλυψε πως η Καρολίνα έβρισε αισχρά, χρησιμοποιώντας μια λέξη με τέσσερα γράμματα, την Μαριάνθη και επειδή ήταν μπροστά οι κάμερες ζήτησε συγγνώμη. Εννοείται πως εμείς το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το είδαμε ποτέ γιατί ο ΣΚΑΙ θεώρησε πως δεν ήταν επιτρεπτό να το προβάλλει. Για να σώσει κάπως την... ποιότητα του ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το προφίλ της Σούλας Γκλάμορους η λέξη ξεκινούσε από Ψ...

Survivor 4 Καρολίνα

Το αν ισχύει αυτό ή όχι κανείς δεν το ξέρει γιατί δυστυχώς δεν είμαστε εκεί!