Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Ο Τζέιμς πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε»

«Είναι ξεκάθαρα φίλοι η Μαριαλένα και ο Σάκης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Ο Τζέιμς πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε»

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 4, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεθεατής. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην τριάδα της Μπλε ομάδας Άννα Μαρία - Τζέιμς - Μπάρτζη.

Οι αποκαλύψεις του Ταβλαδάκη για Άννα Μαρία - Τζέιμς και Μπάρτζη στο Survivor 4

Τώρα που βγήκε από το παιχνίδι η Άννα Μαρία, θεωρείτε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα στους πρώην μπλε;

Πιστεύω ότι θα βελτιωθούν. Νομίζω ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν και να προσαρτηθούν στους υπόλοιπους. Ειδικότερα ο Τζέιμς, γιατί φοβάται να μην ψηφίζεται κάθε εβδομάδα, οπότε θεωρώ ότι θα ηρεμήσουν πάρα πολύ τα πράγματα.

Η Άννα Μαρία ήταν τελικά ο ενορχηστρωτής ή ο Τζέιμς;

Ο Τζέιμς. Εκείνος πετούσε τις ιδέες, η Άννα Μαρία τις οργάνωνε και ο Νίκος ακολουθούσε.

Survivor 4 Ταβλαδάκης

Ένα άλλο θέμα που συζητιέται πολύ, είναι η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα. Ισχύει ότι είναι μόνο φίλοι πια;

Είναι ξεκάθαρα φίλοι και, από τη στιγμή που υπάρχει κι ένα άτομο για τη Μαριαλένα έξω, καλό είναι να συνεχίσει έτσι όπως είναι, γιατί δεν είναι και σωστό.

Πώς σας φάνηκε που ο Αλέξης μίλησε γι’ αυτό, τονίζοντας ότι ταιριάζουν πολύ, και άφησε να εννοηθεί ότι έχουν έρθει πιο κοντά;

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, από σεβασμό και μόνο προς το άτομο που είναι έξω. Αν ήταν ελεύθεροι και οι δύο, και να έλεγε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα άτομο που συνδέεται μαζί του, καλό είναι να σεβόμαστε και να μην προχωράμε σε τέτοιου είδους δηλώσεις.

Η μέχρι στιγμής χρυσή 5αδα του Survivor 4

Οι εξελίξεις και οι πληροφορίες για το τι συμβαίνει στο Survivor δεν σταματούν! Μόλις πριν λίγο σας αποκαλύψαμε κάποια άσχημα παρασκήνια που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν στα φαβορί για τον τελικό!

Τώρα, όμως, φαίνεται πως το κομμάτι της παραλίας του έχει αποσπάσει περισσότερο την προσοχή με αποτέλεσμα να μην έχει ενέργεια και να μην αποδίδει καλά στα αγωνίσματα! Τα στατιστικά του έχουν πέσει πολύ και με λίγα λόγια βρίσκεται εκτός της - μέχρι στιγμής - χρυσής πεντάδας του παιχνιδιού.

Ο Τζέιμς Καφετζής σύμφωνα με τα στατιστικά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι ο πρώτος στη λίστα ενώ μετά ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης που βρίσκεται πολύ κοντά του. Στις επόμενες τρεις θέσεις ακολουθούν με την σειρά Καρολίνα, Μπόγδανος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.