Survivor 4 - Φίλος Μπάρτζη: «Όταν βγει από το παιχνίδι θα ανοίξει καφετέρια με τον κολλητό του»

«Ο Νίκος δεν έχει ευφράδεια λόγου κι αυτό είναι το αδύνατο σημείο του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Μπάρτζη: «Όταν βγει από το παιχνίδι θα ανοίξει καφετέρια με τον κολλητό του»

Καλός φίλος του Νίκου Μπάρτζη, μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, για την πορεία του μέσα στο Survivor 4, αλλά και τα σχέδια του μετά τον τελικό και αν κερδίσει το έπαθλο.

Όπως αρχικά ανέφερε: «Το αδύναμο σημείο που έχει ο Νίκος είναι ο λόγος. Δεν έχει τόσο ευφράδεια λόγου το παιδί και αυτό έχει παρεξηγηθεί πάρα πολλές φορές. Σε σημείο να υπερβαίνει τα όρια. Ας θυμηθούμε τον Κώστα να τον φωνάζει βλάχο. Δεν νομίζω να έχει γεννηθεί δίπλα στο Μπάκινγκχαμ».

Ενώ, συνέχισε αποκαλύπτοντας τα σχέδια του μετά το Survivor 4: «Αν κερδίσει το έπαθλο θα θα κάνει πράγματα για αυτόν και την οικογένεια του. Πέρα από την αγροτική ενασχόληση, ετοιμάζει και μια καφετέρια με τον κολλητό του».

Η ανάρτηση μετά την αποχώρηση της Βέλλη από το Survivor για Τζέιμς και Μπάρτζη

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε πριν από λίγο η Άννα Μαρία Βέλλη, λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αποχαιρετώντας οριστικά το Survivor την προηγούμενη Τετάρτη.

Η όμορφη youtuber και παίκτρια των Μπλε συζητήθηκε αρκετά τόσο για την παρέα της με τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη, όσο και με φλερτ της με τον δεύτερο, με την ίδια ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μετά από μήνες την εμφάνιση της στο instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από το Survivor και στέλνοντας ένα τρυφερό μήνυμα στους δύο κολλητούς της, στον Τζέιμς Καφετζή και στον Νίκο Μπάρτζη που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Η ΄ίδια στην λεζάντα έγραψε: “Από το παιχνίδι αργά η γρήγορα θα φύγουμε όλοι από τη ζωή μου όμως δεν θα φύγετε εσείς... @jamie.kaf @nikos_bartzis . Ευχαριστώ για τον αγώνα της ζωής μας, για τις αγκαλιές μας, για το πόσο πιστέψατε σε μένα όταν δεν πίστευα ούτε εγώ στον εαυτό μου. Τώρα ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ και αφήστε τους άλλους να γυρνάνε τις μπιφτέκες, όσο εγώ θα τις τρώω. Σας αγαπώ με κίνδυνο να παρεξηγηθώ. Μπλε μέχρι το κόκκαλο.”.

Άννα Μαρία Βέλλη  πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Άννα Μαρία Βέλλη  πρώτη της ανάρτηση μετά το Survivor