Πάνος Καλίδης: «Ο Τριαντάφυλλος βγάζει τον εαυτούλη του και αυτό δεν αρέσει σε όλους»

«Έχει αδικηθεί.. τα παιδιά μέσα δεν του φέρονται όπως πρέπει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Καλίδης: «Ο Τριαντάφυλλος βγάζει τον εαυτούλη του και αυτό δεν αρέσει σε όλους»

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και φυσικά αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το Survivor.

Ο τραγουδιστή και πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας μίλησε για τον Τριαντάφυλλο αλλά και για τους χαρακτήρες των παικτών της μπλε ομάδας ενώ δήλωσε πως πλέον υποστηρίζει τους Κόκκινους.

Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

«Τον συμπαθώ πολύ τον Τριαντάφυλλο έχει αδικηθεί, τα παιδιά μέσα δεν του φέρονται όπως πρέπει. Η δική μου άποψη είναι πως όταν έχεις απαιτήσεις από κάποιον άνθρωπο, πρέπει να ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου.

Και εγώ και ο Τριαντάφυλλος είμαστε πάνω από 40 χρονών δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις… Όταν είδα αυτό που έκανε ο Παπαδόπουλος στον Παππά, είπα όχι εκεί στην καλύβα αυτή την φτιάξαμε εγώ ο Τριαντάφυλλος, ο Παππάς και ο Αρναούτης. Ο Τριαντάφυλλος βγάζει τον εαυτούλη του και αυτό δεν αρέσει σε όλους…

Δεν φαίνονται όλα μέσα στις λίγες ώρες που προβάλλονται, όσο ήμουν μέσα η Ελευθερία ήταν σε ευαίσθητη έκλαιγε μου έλεγε τα παράπονά της… Όλοι οι χαρακτήρες κάνουν εκρήξεις σε υπερβολή σε σχέση με αυτό που θα έκαναν αν ήταν έξω. Όταν χάνεις το παιχνίδι φτάνεις και σε σημείο να βρίζεις, εγώ έχασα έπαθλο επικοινωνίας που έβρισα, έβρισα τόσο που είπα παιδιά δεν είμαι αυτός που είμαι έξω».

Φωτογραφίες του Πάνου Καλίδη στον Άγιο Δομίνικο πίσω από τα παρασκήνια του παιχνιδιού

Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται σκέψεις του για το παιχνίδι ή και στιγμιότυπα από το νησί.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε αυτή τη φορά με τους διαδικτυακούς του φίλους δύο φωτογραφίες που τράβηξε, λίγο αφού αποχώρησε από το παιχνίδι σε μία από τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία με δύο ανθρώπους που συμμετέχουν στην παραγωγή του ριάλιτι.

Πάνος Καλίδης Άγιος ΔομίνικοςΠάνος Καλίδης Survivor