Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ελευθερίου: «Τι είδωλο είσαι εσύ για τα παιδάκια που σε κοιτάξανε στην Eurovision;»

«Είναι ντροπή να τα κάνεις αυτά όταν έχεις εκπροσωπήσει μια χώρα σε έναν μουσικό διαγωνισμό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ελευθερίου: «Τι είδωλο είσαι εσύ για τα παιδάκια που σε κοιτάξανε στην Eurovision;»

Σε ένα απίστευτο.. τρολλάρισμα προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Κώστας Παπαδόπουλος, με τον ίδιο να αναφέρει την επίδοση της Ελευθερίας στην Eurovision!

Οι παίκτες αρχικά και των δύο ομάδων τα έβαλαν με την τραγουδίστρια καθώς την κατηγόρησαν πως ψαχούλεψε και πήγε να κλέψει τα πράγματα της κόκκινης ομάδας.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε στην Ελευθερία πως ήταν ντροπή αυτό που έκανε και πως δεν μπορεί με αυτόν τον χαρακτήρα να είναι το κατάλληλο είδωλο για τα παιδάκια που την παρακολουθήσανε στην Eurovision αλλά ούτε να είναι επάξια να εκπροσωπεί μια χώρα όταν κάνει αυτά που κάνει!

Στο μεταξύ, Ασημακόπουλος και Μπάρτζης συζητούσαν για το ποια χώρα εκπροσώπησε στον μουσικό διαγωνισμό η Ελευθερία!

Survivor 4 - Παπαδόπουλος για Ελευθερίου

Άγριο κράξιμο στην Ελευθερίου - «Μπέρδεψε την βαθμολογία με το IQ της»

Το 28/3 επεισόδιο του Survivor 4 ήταν άκρως απολαυστικό, αφού δεν είδαμε αγωνίσματα και ιδρώτες, αλλά μουσική και χορό. Ωστόσο, οι βαθμολογίες απογοήτευσαν μερικούς παίκτες, ενώ κάποιες έκαναν έξαλλο το Twitter. Όπως αυτή της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έβαλε κάτω από 5 και στον Νίκο Μπάρτζη αλλά και στον Τζέιμς Καφετζή, με τους οποίους έχει τσακωθεί αρκετές φορές στην παραλία. Η βαθμολογία της λοιπόν δεν αφορούσε τη φωνή τους αλλά τα νεύρα που τους έχει, με χρήστες του Twitter να αναφέρουν πως έβγαλε ο κόμπλεξ της.

Βέβαια, το Twitter το πήγε σε άλλο level, αφού αναφέρθηκε και στην συμμετοχή της στην Eurovision όπου με το τραγούδι της έφτασε στην 17η θέση.

Survivor 4 Ελευθερίου

Survivor 4 Ελευθερίου Twitter

Survivor 4 Twitter

Ελευθερίου Twitter

Twitter Survivor 4 Ελευθερίου