Survivor 4: Απόσπασμα από το σημερινό 5/4 επεισόδιο πριν προβληθεί

Ο προεδρικός λόγος του Αλέξη Παππά φέρνει εντάσεις στην παραλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απόσπασμα από το σημερινό 5/4 επεισόδιο πριν προβληθεί

Το σημερινό 5/4 επεισόδιο του Survivor θα είναι σίγουρα καταιγιστικό, μιας και το trailer δείχνει πως η ψυχολογική κατάσταση κάποιων παικτών δεν είναι καθόλου καλά μετά τις ανακατατάξεις στις ομάδες.

Η εκπομπή Love it, βέβαια, που ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συχνά πυκνά αποκαλύπτει παρασκήνια για το παιχνίδι, σήμερα αποφάσισε να μας δώσει κι άλλο ψωμάκι, δείχνοντάς μας ένα ακόμη απόσπασμα που θα προβληθεί απόψε.

Απόσπασμα από το σημερινό 5/4 επεισόδιο του Survivor

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς που έχει κατηγορηθεί από πολλούς ότι γενικά κινεί τα νήματα στο Survivor θα βγάλει έναν λόγο στην καλύβα προσπαθώντας να κάνει τους πάντες να μονιάσουν και να ξεχάσουν όσα έχουν προηγηθεί.

Αυτό, φυσικά, θα ξεσηκώσει αντιδράσεις και ειδικά από την πλευρά του Τζέιμς και του Νίκου, οι οποίοι θα τον κοιτούν και θα γελάνε ειρωνικά γιατί ξέρουν πως η κίνησή του αυτή κάπου αποσκοπεί.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Οι νέες συνθέσεις είναι αρκετά δίκαιες από θέμα δυναμικής. Στους Κόκκινους υπενθυμίζω πως ανήκουν: Ηλίας, Ελευθερία, Αλέξης, Ασημακόπουλος, Σάκης, Καρολίνα, Τριαντάφυλλος, Νικολέτα ενώ στους μπλε είναι: Νίκος, Τζέιμς, Μαριαλένα, Χριστίνα, Ελένη, Παύλος, Παπαδόπουλος και Κόρο.

 Survivor 4 spoiler 5/4 Ποια ομάδα κερδίζει

Ξέρετε πως το Youweekly.gr είναι εδώ τα τόσα χρόνια που παίζει το Survivor, πρώτο και κάθε φορά σας δίνει τα πιο έγκυρα spoils! Φέτος, δε, έχουμε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ντάξει, λάθη μπορούν να συμβούν άνθρωποι είμαστε, αλλά όσοι μας διαβάζετε και μας εμπιστεύεστε ξέρετε πως αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο για εμάς...

Σίγουρα, η πρώτη εβδομάδα με τις νέες συνθέσεις γνωρίζουμε από τώρα πως θα έχει μοιρασμένες νίκες! Και Κόκκινοι και Μπλε κάτι θα κερδίσουν, κάτι θα χάσουν...

Όσον αφορά την σημερινή ημέρα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως το σερί των Μπλε θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα...

Επίσης, ξέρουμε ποιος παίρνει ατομική ασυλία και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! Διαβάστε τα πάντα εδώ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!