Survivor 4 - Λιανός: «Ο χωρισμός των ομάδων έγινε βάσει στατιστικής»

«Δεν ξέρω αν τα ξαναβρήκε η Μαριαλένα με τον Σάκη, δεν έχει παραδεχθεί κάποιος κάτι τέτοιο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Λιανός: «Ο χωρισμός των ομάδων έγινε βάσει στατιστικής»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Sfera 102,2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό των ομάδων στο Survivor 4 και με ποια λογική έγινε αυτός.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στις δύο νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν αλλά και στον τρόπο με τον οποίο το αντιμετώπισαν οι παίκτες και κυρίως ο Σάκης και η Μαριαλένα οι οποίοι έχουν έρθει πολύ κοντά ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για τον χωρισμό των ομάδων στο Survivor 4

«Όχι, δεν ήμουν! Αυτό έγινε με βάσει τις στατιστικές. Νομίζω πήγαν με βάσει τις νίκες που είχαν κάνει οι παίκτες, ώστε να είναι μοιρασμένες οι ομάδες και πλέον να έχει αγωνιστικό προφίλ το παιχνίδι. Υπολόγισαν νίκες, ήττες αλλά και την παραμονή στο παιχνίδι.

Τη Μαριαλένα δεν την χώρισαν από τον Σάκη, στην ίδια παραλία μένουν όλοι αυτοί. Δεν ξέρω αν τα ξαναβρήκαν, δεν έχει παραδεχθεί κάποιος κάτι τέτοιο. Πάντως στον πρώτο αγώνα ένιωθαν λίγο κάπως… Είναι κοντά τα παιδιά, δεν τους άρεσε αυτή η εξέλιξη, εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με στρατηγική.

Ο πρώτος αγώνας των ομάδων ήταν λίγο κάπως, αλλά στον δεύτερο έγινε χαμός. Μη σου πω ότι έχει δημιουργηθεί και μια τρίτη ομάδα τώρα. Όταν φτάσουμε στους 10 θα αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Απόσπασμα από το σημερινό 5/4 επεισόδιο πριν προβληθεί

Το σημερινό 5/4 επεισόδιο του Survivor θα είναι σίγουρα καταιγιστικό, μιας και το trailer δείχνει πως η ψυχολογική κατάσταση κάποιων παικτών δεν είναι καθόλου καλά μετά τις ανακατατάξεις στις ομάδες.

Η εκπομπή Love it, βέβαια, που ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συχνά πυκνά αποκαλύπτει παρασκήνια για το παιχνίδι, σήμερα αποφάσισε να μας δώσει κι άλλο ψωμάκι, δείχνοντάς μας ένα ακόμη απόσπασμα που θα προβληθεί απόψε.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς που έχει κατηγορηθεί από πολλούς ότι γενικά κινεί τα νήματα στο Survivor θα βγάλει έναν λόγο στην καλύβα προσπαθώντας να κάνει τους πάντες να μονιάσουν και να ξεχάσουν όσα έχουν προηγηθεί.

Αυτό, φυσικά, θα ξεσηκώσει αντιδράσεις και ειδικά από την πλευρά του Τζέιμς και του Νίκου, οι οποίοι θα τον κοιτούν και θα γελάνε ειρωνικά γιατί ξέρουν πως η κίνησή του αυτή κάπου αποσκοπεί.