Survivor 4: "Ο Παππάς είναι το απόλυτο τρολ εκεί μέσα"

Αποθεώθηκε και βραβεύτηκε με Όσκαρ στο Twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Στην προσπάθεια του ο Αλέξης Παππάς να το παίξει αρχηγός στις νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν, εκτός από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του, προκάλεσε και τις αντιδράσεις των χρηστώ του Twitter!

Μπορεί να ήταν για καιρό ένας από τους πιο αντιπαθείς παίκτες του Survivor, ωστόσο η εξυπνάδα του και η στρατηγική του αποθεώθηκε.

Οι καλύτερες ατάκες στο Twitter

Twitter Survivor
Survivor 4 Tweets Αλέξης
Survivor 4 Tweets  Παππάς
Twitter Survivor 4 Αλέξης Παππάς

Ο τσακωμός Τριαντάφυλλου - Κώστα

Σε επίθεση εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια φράση του πρώτου στο Survivor για την παρέα, που κάνει με την μπλε ομάδα, και του θύμισε το περιστατικό με την... τουρκική τουαλέτα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αναταραχή, μετά την ανακατανομή, που έγινε στο έκτακτο συμβούλιο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, παρότι αντίπαλοι, βρέθηκαν ξανά σε αντιπαράθεση, με τον «Ντάφι» να ζητά από τους πρώην πια «Κόκκινους» να πάρουν τα πράγματά τους και να φύγουν από την καλύβα και τον άλλοτε συμπαίκτη του να αντιδρά, λέγοντάς του πως δεν έχει δικαίωμα να μιλά, λόγω της παρέας του με την μπλε ομάδα.

«Κώστα πάρε την χέστρα σου και φύγε από εδώ», ήταν η ατάκα του έξαλλου Τριαντάφυλλου στην κάμερα, με τον ίδιο να προχωρά σε επίθεση για ακόμη μια φορά προς τον Κώστα.