Survivor 4 - Αδερφός Ασημακόπουλου: «Δεν στεναχωρήθηκαν οι γονείς μας με την αποκάλυψη του Περικλή»

Μιλάει για πρώτη φορά για τον θάνατο του αδερφού του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αδερφός Ασημακόπουλου: «Δεν στεναχωρήθηκαν οι γονείς μας με την αποκάλυψη του Περικλή»

Το πρωί της Τρίτης, ο μεγάλος αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη συμμετοχή του στο Survivor 4 καθώς και για την αποκάλυψη που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον αδερφό τους που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο ίδιος εξήγησε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος δε θέλησε ποτέ να εκμεταλλευτεί αυτό το συμβάν για να πάρει δημοσιότητα και πως ο Περικλής το έκανε σίγουρα με καλή πρόθεση.

Παράλληλα σχολίασε και την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον αδερφό του και τον Τριαντάφυλλο και ξεκαθάρισε πως ο Γιώργος μάλλον το βλέπει στην πλάκα.

Οι δηλώσεις του αδερφού του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Survivor και την αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου

«Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αδερφός. Εγώ είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος του. Ήμασταν τέσσερα αδέρφια. Ο μικρός μας Αλέξανδρος ήταν αυτός που έφυγε.

Ο Γιώργος δεν θα πρόβαλε σε καμία περίπτωση της οικογενειακή μας κατάσταση, που είχαμε βιώσει πριν από πολλά χρόνια. Δε θα το έκανε, ούτε εγώ το κάνω. Ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας λέμε για αυτό το θέμα. Δε θα το εκμεταλλευόμασταν.

Ο Περικλής για να το πει, σίγουρα το έμαθε από τον Γιώργο. Ο Περικλής βγήκε και πήρε θέση για ένα θέμα που ο Γιώργος δεν εκμεταλλεύτηκε στις κάμερες. Το εκμυστηρεύτηκε μόνο στον Περικλή και εκείνος το είπε όταν βγήκε από το παιχνίδι. Δε νομίζω πως το έκανε με κακή πρόθεση. Η μητέρα μου, οι γονείς μου δε στενοχωρήθηκαν, αλλά ήταν μια κατήφεια. Ήταν κάτι που έγινε. Η ζωή προχωράει.

Έχω άλλον έναν αδερφό μικρότερο. Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, ήρθε άλλος ένας αδερφός. Ο Χρήστος Παναγιώτης που τώρα είναι 20 χρονών και μας βοηθάει και στα μαγαζιά. Η μητέρα μου είναι ήρωας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά. Την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος την έχει πάρει σε στυλ πλάκας» είπε, μεταξύ άλλων, ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου.

«Έχει κάνει βήματα για να αντιμετωπίσει αυτό το δύσκολο που έζησε»

Ο personal trainer του Γιώργου Ασημακόπουλου, Στέφανος Κωτσίδης, μίλησε στην ON time και την Σπυριδούλα Τριάντου αναφορικά με τον χαμό του 9χρονου αδερφού του από καρκίνο.

Ο Στέφανος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη του Survivor καθώς είναι φίλοι πάνω από 8 χρόνια. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τραγική αυτή απώλεια που βίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, μια αποκάλυψη που έκανε πριν μερικές μέρες ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Στέφανος Κωτσίδης είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος είναι ένα φιλήσυχο παιδί. Είναι φιλότιμος και πειθαρχημένος. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω αθλητικά χωρίς να ξέρω ότι προετοιμάζεται για το Survivor. Μας το είπε δυο μέρες πριν φύγει. Ότι ζεις με έναν άνθρωπο όπως και να το κάνουμε έχεις άλλη εντύπωση. Άλλο τα μονταρισμένα πλάνα και άλλο να το ζεις».

Αναφορικά με την αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου δήλωσε: «Εγώ αυτό που διάβασε και με συγκίνησε αφού το λέει ένα παίκτης που τον έχει ζήσει 24 ώρες. Ωστόσο σέβομαι την απόφασή του Γιώργου που δεν το ανέφερε, εγώ το ήξερα φυσικά και δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Γνωρίζω και την οικογένεια του και σέβομαι ότι ο Περικλής δείχνει πόσο τον εκτιμά και τον σέβεται. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό με τον εαυτό του και όπως τον βλέπω, ναι έχει, κάνει βήματα μπροστά για να αντιμετωπίσει αυτό το τραγικά δύσκολο που έζησε» .

Τέλος, μίλησε και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο: «Όταν η ομάδα στηρίζει τον Γιώργο μέσα στα Συμβούλια και τάσσεται υπέρ του Γιώργου αλλά και μετά στη συμβίωση, αυτό δείχνει πως έχει προηγηθεί κάτι πολύ μεγάλο από πίσω που δεν ξέρουμε εμείς. Επειδή στη ζωή η συγχώρεση είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ο Γιώργος είναι ο πρώτος που θα τον συγχωρέσει γιατί έτσι τον ξέρω εγώ. Έχει συγχωρέσει πολλούς αλλά το σημαντικό είναι να δεις ότι ο άλλος επιζητά την συγχώρεση και την συμφιλίωση μαζί σου».

Γιώργος Ασημακόπουλος Ο personal trainer αποκαλύπτει