Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό (6/4) επεισόδιο

Οι λόγοι που ψήφισαν οι Μπλε την Χριστίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό (6/4) επεισόδιο

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή Love it έδειξε όλες τις σκηνές που κόπηκαν στο μοντάζ από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα, τις αποκαλύψεις της μπλε ομάδας για την απόφασή της να ψηφίσει τη Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα βρίσκεται στην κρίση του κοινού μαζί με τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Κώστα Παπαδόπουλο, και εμείς γνωρίζουμε ήδη τον παίκτη που θα αποχωρήσει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Στα πλάνα που έδειξε σήμερα η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, είδαμε τους λόγους για τους οποίους η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Πάυλος Γαλακτερός ψήφισαν την Χριστίνα.

Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό (6/4) επεισόδιο του Survivor 4

"Ο Κώστας είναι αγαπητός και θα παραμείνει στο ριάλιτι"

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι πρωινές εκπομπές πήραν φωτιά! Αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε φίλος της Μαριαλένας και αποκάλυψε τα πάντα για την σχέση της με τον Σάκη, απέναντι, στην εκπομπή Πρωινό, μίλησε ο Τάσος Πρωτοψάλτης, φίλος του Κώστα Παπαδόπουλου!

"Ο Κώστας είναι ένα πολύ καλό παιδί, σεβάσμιο, είναι οικογενειάρχης κι όπως ξέρω όλα αυτά που γίνονται είναι γιατί ο Παππάς κάνει όλη την ίντριγκα! Δεν με ενοχλεί ο Τριαντάφυλλος, αλλά ο Παππάς πιστεύω ότι οργανώνει όλο το παιχνίδι!

Εγώ πιστεύω ότι ο Κώστας είναι αγαπητός στον κόσμο και δεν πιστεύω ότι θα φύγει. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς", είπε μεταξύ άλλων.