Ταβλαδάκης: «Η Μαριαλένα δεν γνώριζε ότι ο Σάκης θα μπει στο Survivor 4! Τον είχαν κόψει»

«Η παρουσία όμως του ενός κάνει καλό στον άλλον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταβλαδάκης: «Η Μαριαλένα δεν γνώριζε ότι ο Σάκης θα μπει στο Survivor 4! Τον είχαν κόψει»

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου σχολίασε όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Survivor 4, με τις περισσότερες να αφορούν την Μαριαλένα και τον Σάκη και το πόσο κοντά έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο μετά το χωρισμό τους.

«Ήταν λάθος της Μαριαλένας να πει αυτά που είπε για τον Σάκη. Η προσέγγιση δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη. Έγινε μέρα με τη μέρα που καλυτέρευαν οι σχέσεις τους, μίλησαν μεταξύ τους τα παιδιά και είδαν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι», είπε αρχικά για το πρώην ζευγάρι.

Ο Σάκης είχε κοπεί στα δοκιμαστικά για το Survivor 4, σύμφωνα με τον Ταβλαδάκη

«Η Μαριαλένα δεν γνώριζε ότι ο Σάκης θα μπει στο παιχνίδι. Είχαν κάνει μαζί την αίτηση, αλλά πήραν τη Μαριαλένα και ο Σάκης είχε κοπεί», αποκάλυψε.

«Δεν ισχύει ότι χειροδίκησε ο Σάκης εναντίον του Τζέιμς»

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα τώρα που επέστρεψα. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, είναι μία εμπειρία που δε θα ξαναζήσεις ποτέ. Θεωρώ ότι είμαι πολύ αδικημένος που έφυγα τόσο νωρίς. Θα μπορούσα να έχω σκεφτεί στρατηγικά, και να ήμουν ακόμα στο παιχνίδι.

Μόνο τον Σάκη ήξερα, η Μαριαλένα ήξερα απλά ότι είναι κοπέλα του Σάκη. Τα περισσότερα που λέγονται και γίνονται στο παιχνίδι, είναι off camera. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι θεωρούν πως από τη στιγμή που κάτι δεν είναι καταγεγραμμένο, δεν έχει ειπωθεί. Μπήκα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο στο παιχνίδι ωστόσο διαπίστωσα σύντομα ότι με την τριάδα δεν μπορείς να έρθει κοντά.

Μπήκαμε και θέλαμε να φτιάξουμε την κατάσταση αλλά είδα στην πορεία ότι ενώ αρχικά ήμουν αντίθετος με τον Άλεξ και τον Κρις, ότι η πηγή του σκανδάλου ήταν η τριάδα των Μπλε. Το «κεφάλι» στην τριάδα είναι ξεκάθαρα ο Τζέιμς, λίγο και η Άννα Μαρία. Ο Νίκος ακολουθεί, πολλές φορές παρά τη θέλησή του. Μπορεί σε κάποια πράγματα να διαφωνεί αλλά να πρέπει να ακολουθήσει.

Με το που μπήκαμε άλλαξε η συμπεριφορά της Ελευθερίας γιατί όλο αυτόν τον καιρό ήταν στο περιθώριο. Όταν κλείνουν οι κάμερες υπάρχει περισσότερη ένταση. Η Μαριαλένα τσακώθηκε με την Άννα Μαρία μετά από αυτό το πολύ χοντρό που είπε ο Τζέιμς στην καλύβα και «τρελάθηκε» ο Σάκης.

Ο Τζέιμς, μπροστά στις κάμερες επίτηδες, είπε κάτι πάρα πολύ βαρύ στο οποίο θα αντιδρούσε και ο πιο απλός άνθρωπος. Ήταν στόχος του Τζέιμς να μας εκνευρίσει. Επεδίωκε να μας «τσιγκλάει», ο Σάκης το κατάλαβε αφού του το εξήγησα όταν πήγα να τον ηρεμήσω.

Δεν είπα στην Άννα Μαρία τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνη έξω. Μας υποδέχθηκαν με χαμόγελα αλλά όταν μπήκαν οι κάμερες άρχισαν να φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Η τριάδα πρότεινε στον Σάκη και τη Μαριαλένα να ενωθούν μετά τον μεγάλο τσακωμό. Άκουσα μετά λύπης μου ότι χειροδίκησε ο Σάκης, το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, υπάρχει ρητός όρος στο συμβόλαιο»