Survivor 4: Τα καρφιά του Καλίδη για τον Παππά - "Δεν αλλάζει ο άνθρωπος"

«Εκτός από ηθοποιός είναι και καλός σκηνοθέτης»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τα καρφιά του Καλίδη για τον Παππά -

Της αποκαλύψεως σήμερα με τον Πάνο Καλίδη στο Love it! Αφού μίλησε για την σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη ξεκίνησε να λέει και για τον Παππά...

Ο σχολιασμός του Καλίδη για τον Παππά

«Ο Αλέξης Παππάς εκτός από ηθοποιός στο επάγγελμα ήταν και καλός σκηνοθέτης. Έφτιαχνε και σενάρια. Όπως το να μην τρέξει σε κάποιο αγώνισμα εκείνος και ο Chris για να επιλέξει η άλλη ομάδα εμένα και να χάσουμε. Όπως κι έγινε. Έπαιξα από δυο φορές με Μπόγδανο και Ασημακόπουλο και έχασα. Και με αυτό τον τρόπο προσπάθησαν να αποδείξουν ότι ο πιο αδύναμος παίκτης που έχασε ήταν ο Πάνος Καλίδης, όπως κι έγινε» και συμπλήρωσε: «Δεν αλλάζει ο άνθρωπος».

Δυσαρεστημένος ο Αλέξης με την παραγωγή

Αρκετά παράπονα από την παραγωγή του Survivor 4 φαίνεται πως έχει ο Αλέξης Παππάς και τα έβγαλε προς τα έξω στο τέλος του συμβουλίου του νησιού!

Χτες είδαμε το πιο επεισοδιακό συμβούλιο του νησιού (μέχρι το επόμενο) με τον Αλέξη Παππά σε ρόλο πρωταγωνιστή, για ακόμα μια φορά. Ο Αλέξης κάνει σε κάθε συμβούλιο τον "κακό" της παρέας με αποτέλεσμα να βγάζει προς τα έξω μια αρκετά άσχημη εικόνα, η οποία ωστόσο συνεχίζει να τον κρατάει στο παιχνίδι.

Φαίνεται πως ο Αλέξης είναι σε ρέντα αλλά ξέρει ότι έρχεται η ώρα του, παρότι δεν το βγάζει προς το έξω. Οι γνωστοί "ρουφιάνοι" της παραγωγής του έχουν μεταφέρει πως έξω συζητιέται πολύ το όνομά του και όχι για καλούς λόγους και αυτό είναι η αλήθεια πως τον προβληματίζει. Ωστόσο φαίνεται πως ο Αλέξης Παππάς έχει ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Τον έχουν κατευθύνει από την παραγωγή να βγάζει ένα πολύ κακό πρόσωπο και αυτό δεν του αρέσει.

Ο Αλέξης φέρεται μετά το τέλος του χθεσινού συμβουλίου να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr