Survivor 4: Καρολίνα - Μαριαλένα ζηλεύουν η μια την άλλη

Μόνο μια "καλημέρα" λένε στην παραλία και αυτό... σπάνια! "Ηλεκτρισμένη" η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Καρολίνα - Μαριαλένα ζηλεύουν η μια την άλλη

Το φετινό Survivor 4 είναι το πιο πολυσυζητημένο χωρίς δεύτερη σκέψη. Και αυτό όχι λόγω των αγωνιστικών ικανοτήτων των παικτών, αλλά λόγω των τσακωμών, της ίντριγκας και των.... ερωτικών σχέσεων. Ωστόσο, η φιλική ή έστω τυπική σχέση της Μαριαλένας και της Καρολίνας δεν έχει απασχολήσει καθόλου γιατί...δεν υπάρχει.

Αν γκουγκλάρει κανείς τα ονόματα των δυο παικτριών μαζί, θα δει πως δεν υπάρχουν θέματα σε site, παρά μόνο βίντεο από τους στίβους μάχης που έχουν ματσαριστεί μαζί. Εμείς λοιπόν στο Youweekly.gr, βλέποντας το, παραξενευτήκαμε αρκετά και δεν γινόταν να μην το ερευνήσουμε!

Επικοινωνήσαμε με την πηγή μας που γνωρίζει πολύ καλά τα του Survivor 4 και τι γίνεται στην παραλία της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας και μπορούμε να πούμε πως δεν παραξενευτήκαμε με αυτά που μάθαμε!

Αυτές είναι οι σχέσεις Μαριαλένας και Καρολίνας στο Survivor 4

Survivor 4 Καρολίνα Μαριαλένα

Όπως πληροφορηθήκαμε, Καρολίνα και Μαριαλένα δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Βασικά... δεν έχουν σχέσεις, αφού από την ημέρα που μπήκε η Καλύβα πρέπει να έχουν ανταλλάξει το πολύ 20 λέξεις. Η μία φαίνεται πως ζηλεύει την άλλη λόγω του ότι και οι δυο είναι πολύ καλές αγωνιστικά και σίγουρα φαβορί του τελικού.

Μάλιστα, η ατμόσφαιρα από την ημέρα που και οι δυο ομάδες μένουν στην ίδια παραλία είναι λίγο "ηλεκτρισμένη", καθώς η μόνη λέξη που ανταλλάζουν είναι "καλημέρα" και αυτή σπάνια!

Βέβαια, να διευκρινίσουμε πως ΔΕΝ είναι τσακωμένες, απλώς δεν ταιριάζουν σαν προσωπικότητες και είναι δυο παίκτριες ανταγωνιστικές με τις αντιπάλους τους.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram