Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη: «Είναι άδικο να κάνουμε όλη αυτή τη συνέντευξη και να εστιάζουμε στο θέμα με το μπαλάκι»

Απάντησε για το περιστατικό κατά το οποίο κατηγορήθηκε πως έκλεψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Άννα Μαρία Βέλλη: «Είναι άδικο να κάνουμε όλη αυτή τη συνέντευξη και να εστιάζουμε στο θέμα με το μπαλάκι»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει και για το σκηνικό με το μπαλάκι που έγινε σε ένα αγώνισμα πριν από λίγο καιρό, και κατηγορήθηκε για κλεψιά στο Survivor 4.

Η Άννα Μαρία εξήγησε πως δεν θυμάται ακριβώς τι συνέβη ενώ τόνισε πως σοκαρίστηκε όταν είδε όσα γράφτηκαν για εκείνη, ενώ φάνηκε να ενοχλήθηκε και με την ερώτηση που της έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να απαντά στην πρώην παίκτρια του ριάλιτι πως όλες οι ερωτήσεις πρέπει να γίνουν.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη για το σκηνικό με το μπαλάκι στο Survivor 4

«Αν το θυμόμουν το σκηνικό, θα το είχα σχολιάσει και θα το είχα διευκρινίσει. Βγαίνοντας έξω είδα ότι μέχρι και ο Λιανός είχε πάρει θέση. Δεν θυμάμαι τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι αν παίξουμε Μονόπολη και κλέψεις, θα φύγω από το παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι συμβαίνει.

Είναι λίγο άδικο, έχοντας δώσει όλη αυτή τη συνέντευξη να εστιάσετε σε αυτό το θέμα που έγινε τόσους μήνες πριν. Δεν ήρθα εδώ για να λύσουμε τα θέματά μας», είπε και εκεί ανέβηκαν κάπως οι τόνοι με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Πρέπει να καταλάβετε και τον κάθε παίκτη που είναι στο Survivor γιατί ο χρόνος που προβάλλεται είναι περιορισμένος».

"Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε το γεγονός πως..."

Η Άννα Μαρία Βέλλη ως καλεσμένη του Love it το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού μίλησε για το σοκ που έπαθε όταν βγήκε από το παιχνίδι και έμαθε όλα αυτά που ακούγονταν γι' αυτήν, θέλησε να ξεμπερδέψει κάποιες καταστάσεις, όπως αυτή που είχε δημιουργηθεί με το Νίκο και την... σχέση τους!

"Πραγματικά η προσωπική μου ζωή δε νομίζω ότι αφορά και προσπαθούσα ακόμα κι όταν ήμουν σε σχέση με ανθρώπους που ήταν στον χώρο να μην προκαλώ και να μην συζητιέμαι. Σαφώς δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το Power of love για να έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι δοτική με τους ανθρώπους που μου δίνουν και νιώθω κοντά μου, όπως είπα και στην πρώτη συνέντευξη που σας έδωσα.

Την ίδια ακριβώς σχέση που είδατε να έχω με το Νίκο είχα και με τον Τζέιμς σε παρόμοιες καταστάσεις αλλά και με την Μαριαλένα. Την είχα φιλήσει ασυναίσθητα στο στόμα, ευτυχώς που δεν το είδατε γιατί θα με κατηγορούσατε και για άλλη σχέση. Ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που με κράτησαν πολλές φορές όταν ζορίστηκα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και με τον Νίκο και με τον Τζέιμς, κοιμόμουν ανάμεσά τους.

Για μένα το προσωπικό μου, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Εγώ συζητούσα πολύ συχνά για τον σύντροφό μου με όλους. Δεν είχε παίξει ποτέ τηλεοπτικά. Ο Αλέξης γνώριζε για τον σύντροφό μου. Όταν συνέβη όλο αυτό με τον Αλέξη σκέφτηκα ότι έδωσε πάτημα στον κόσμο κι ότι εγώ θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την συμπεριφορά μου απέναντι στον Νίκο και τον Τζέιμς. Σκεπτόμενη όλο αυτό αποφάσισα ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν δεν υπάρχει περίπτωση για οποιονδήποτε Αλέξη να πιστέψουν κάτι τέτοιο γι' αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου.

Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε το γεγονός πως δεν είχε επιλέξει να είναι σε αυτόν τον χώρο και βαλλόταν καθημερινά και δεν μπορούσαν καν να τον προστατεύσω εγώ. Όταν σε γνωρίζουν όμως οι δικοί σου άνθρωποι, δεν περιμένουν ένα τηλεοπτικό προϊόν.