Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Έκλαιγα συχνά μέσα στο παιχνίδι»

«Είμαι 3 κιλά συν από τότε που μπήκα στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Έκλαιγα συχνά μέσα στο παιχνίδι»

Το βράδυ της Παρασκευής, η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στην εκπομπή After Dark και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 αποκαλύπτοντας πως πολλές φορές απομονωνόταν στην παραλία και έκλαιγε.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media, για τα οποία μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στην εκπομπή Tik Talk.

Παράλληλα απάντησε στο αν υπήρχε ερωτική διάθεση στο παιχνίδι ενώ βαθμολόγησε και τις αγωνιστικές της επιδόσεις.

Οι δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη για το Survivor 4

«Τρώω ασταμάτητα και δεν ξέρω πώς θα το ελέγξω. Είμαι 3 κιλά συν από τότε που μπήκα στο παιχνίδι. Πήρα αυτά που έχασα και ακόμα 3. Αν ήθελες να απομονωθείς στο Survivor και να κλάψεις ή να κάνεις άλλα πράγματα μπορούσες. Έκλαιγα πολύ συχνά εκεί», είπε αρχικά.

Για την μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει: «Είδα άλλα ενδιαφέρονται πράγματα γενικά. Έμαθα πράγματα για το παρελθόν που δεν ήξερα. Δεν με επηρέασε αλλά ήταν καλή αφορμή. Τα χρησιμοποιούσα υπέρ μου».

Στην ερώτηση με ποιον συμπαίκτη της θα προτιμούσε να κλειστεί σε ασανσέρ αν έπρεπε, είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Γιώργος δεν ήταν από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τον Περικλή με όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακούω και μαθαίνω… Είχαμε έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τη δική μου εκδοχή».

Για το χειρότερο μήνυμα που έλαβε μετά το Survivor, σχολίασε: «Ήταν πολύ άσχημο, έχει σχέση με θάνατο».

Είχε φλερτ στο Survivor; Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν είχα καμία ερωτική διάθεση. Στην κόκκινη ομάδα δεν υπήρχε κάτι».

«Φέρθηκε αγενώς στην Φαίη σαν καλεσμένη»

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ομάδα του Pop Up σχολίασαν την έντονη λογομαχία που είχαν η Φαίη Σκορδά και η Ανθή Σαλαγκούδη στον αέρα του Πρωινού.

Η εκπομπή έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα και αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη, με την ίδια να ξεσπά κατά της Ανθής.

«Εγώ δεν κρατάω ίσες αποστάσεις, ο Γιώργος (Λιάγκας) είναι εξαιρετικός, τον αγαπώ και τον τιμώ. Όλο αυτό που είδαμε ήταν μια τεράστια κοροϊδία. Γιατί το βίντεο ξεκίνησε με άλλα επιχειρήματα. Δηλαδή είδαμε την Ανθή να λέει για το ρεπορτάζ του Πρωινού με τη μητέρα της που βοηθούσε την κόρη της και στην πορεία η Ανθή έκλεισε τη συζήτηση. Όπου φέρθηκε για μένα αγενώς στην Φαίη Σκορδά σαν καλεσμένη, λέγοντας ότι η μητέρα της δεν είναι Πρόεδρος. Μα το πρόβλημά μας είναι αν η μαμά της είναι Πρόεδρος; Αρνείται κάτι που είναι παράλογο.

Δεν μπορεί να βγαίνει δημοφιλέστερη στο Survivor, ενώ δεν είναι καλή αγωνιστικά. Και να απορούμε όλοι. Όταν έχεις έναν κύκλο τόσο ευρύ, είναι λογικό να σε στηρίζει αυτός ο κύκλος. Η Φαίη θα μπορούσε να πει το περιεχόμενο της συνομιλίας αλλά δεν το είπε και πολύ καλά έκανε. Πάει σε μια εκπομπή καλεσμένη και τους λέει ότι βγάζουν ψευδή ρεπορτάζ! Για να καταλήξουμε στο τέλος ότι η μαμά της είναι πρόεδρος σε Σωματείο.

Ο πατέρας της δεν είπε ότι η μητέρα της έκανε κάποιες κλήσεις; Είναι κακό; Και εγώ θα το έκανα. Ποιος το προκάλεσε το αμήχανο σκηνικό; Ποιος το προκάλεσε; Το έθεσε η Σκορδά ή ο Λιάγκας; Πήγε και τους είπε το θέμα της μαμάς της. Αυτό που έγινε δεν ήταν κάποιο λάθος της Ανθής, είναι πολύ αξιοπρεπής. Ας μπορούσαν και οι άλλοι να έχουν αυτό το ρεύμα».

Αμέσως μετά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τον λόγο και είπε:

«Με τις τόσες πολλές συνεντεύξεις σου ξεφεύγει κάποια στιγμή. Τη χάνεις την υπομονή σου, κάθε μέρα δυο δυο εκπομπές. Μετά το πολλή μίλα μίλα, μετά πας κατευθείαν στο ψητό. Ίσως η επίθεση να είναι η άμυνά της και να σου λέει “δεν αντέχω άλλο”. Καμιά φορά σε πνίγει το άδικο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Δεν θα το βρεις ποτέ Ανθή μου… Άστο πίσω σου και πάμε παρακάτω».

Pop Up Χαμός με την λογομαχία Σαλαγκούδη - Σκορδά