Survivor 4 - Κοψιδάς: «Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» στην ψυχολογία των δυνατών παικτών»

Έβγαλε στη «φόρα» την στρατηγική των παικτών!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κοψιδάς: «Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» στην ψυχολογία των δυνατών παικτών»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή Σου- Κου Family και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4 ενώ αποφάσισε να αποκαλύψει ακριβώς την στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς.

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως οι «επιθέσεις» που κάνει είναι πολύ στοχευμένες ενώ τόνισε πως είναι ο παίκτης με την περισσότερη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι και πολλές φορές επικεντρώνεται στους δυνατούς παίκτες, όπως έχει κάνει αυτόν τον καιρό με τον Ηλία Μπόγδανο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά για το Survivor 4 και τον Αλέξη Παππά

«Διακρίνω περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύω πως ευθύνεται γι΄ αυτό η πείνα των παικτών αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι.

Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους.

Παρά την πείνα κάποια άτομα έχουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακριά. “Χτυπάει” στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ό τηλεθεατής ότι αυτός που “χτυπάει” δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι».

Όσο για το περιστατικό με τον Κόρομι που δεν έδωσε ούτε μία μπουκιά ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει είπε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες στην παραλία κι ότι ουδέποτε ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος.

Παράλληλα, απάντησε στο αν αυτή την εποχή είναι μόνος του στη ζωή. «Μόνος! Είμαστε σε αναζήτηση… Βάλτε τηλέφωνα στην εκπομπή από κάτω για να στείλουν οι επίδοξες μηνύματα», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Με τον Τριαντάφυλλο έχουν γίνει σοβαρά πράγματα για τα οποία δεν μας επιτρέπει η παραγωγή να μιλήσουμε»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως έγιναν πράγματα πίσω από τις κάμερες για τα οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσει.

Ο ηθοποιός εξήγησε τι εννοούσε με την φράση του για τα ριάλιτι μετά την αποχώρησή του που στη συνέχεια προκάλεσε την οργή του Ντάφι, ενώ τόνισε πως δεν είναι λογικό μία ολόκληρη ομάδα να έχει στραφεί εναντίον του Ντάφι και πως προφανώς υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει το κοινό.

«Η τακτική του Τριαντάφυλλου που την κάνει εδώ και μήνες, πως ότι δεν είναι καταγεγραμμένο στις κάμερες είναι σαν να μην συμβαίνει και μετά λέει είπα εγώ αυτή την λέξη; Αυτό έχει συμβεί σε πολλά πράγματα τα οποία ήταν εκτός κάμερας και δεν τα έχει δει ο κόσμος.

Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Είναι όμως λογικό 9 άνθρωποι να είναι εναντίον ενός; Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά που δεν μας επιτρέπει η παραγωγή να μιλήσουμε για αυτά.

Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει να εκτονωθεί η ένταση και την διατηρεί. Έχει πει και έχει κάνει σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω και τα γνωρίζουμε 10 άτομα, τον κοιτάνε στα μάτια και λέει ψέματα. Επιλέγει να μην ζητήσει συγνώμη και αυτό τους εξαγριώνει όλους.

Αυτό που είπα για το ριάλιτι, γιατί το ριάλιτι σημαίνει πραγματικότητα αν το μεταφράσουμε, εμένα μου ζήτησαν να είμαι ο εαυτός μου όταν μπήκα και αυτό έκανα, δεν μπήκα για να βάλω φιτιλιές και να δημιουργήσω τσακωμούς», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.