Survivor 4: Πήραν σηκωτό τον Ηλία για να μην ορμήσει στον Αλέξη

"Μη μου σπας τα αρχ@@@" - Ο Λιανός σε κατάσταση σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πήραν σηκωτό τον Ηλία για να μην ορμήσει στον Αλέξη

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της ασυλίας ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στους παίκτες και στον Αλέξη Παππά!

Ο Αλέξης αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο στην παραλία και με τα λόγια του κατάφερε για ακόμη μια φορά να τον βγάλει εκτός εαυτού!

«Το μήνυμα από αυτήν την ψηφοφορία ήταν ότι αυτά που έλεγα για τον Τζέιμς ήταν αληθινά. Έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με τον Ηλία, τα είπαμε στην καλύβα μας και στην ερώτηση για το τι πιστεύει ότι είναι το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας, είπε ότι δεν τον αφορά και εκείνος θα είναι ο εαυτός του».

Ο Ηλίας απάντησε ότι δεν ήταν αυτά τα λεγόμενά του με τον Αλέξη να συνεχίζει: «Το μήνυμα είναι για μένα ξεκάθαρο. Είχα απόλυτο δίκιο για ότι έλεγα και είχα προσάψει στον Τζέιμς. Το έχει καταλάβει κι εκείνος. Εμένα η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική. Από εδώ και πέρα με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω. Χωρίς συναίσθημα. Εδώ είμαστε για την πάρτη μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω».

«Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος και εμμονικός με ένα άτομο. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Εγώ σου μιλάω ήρεμα και το έχεις πάει επιθετικά».

Κάπου εκεί άρχισε να βγαίνει εκτός εαυτού ο Ηλίας, ο οποίος προσπαθώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να κλωτσάει ότι βρει.

«Έχεις θέμα με εμένα. Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, άντε φύγε από δω. Ούτε για καλημέρα. Είσαι ένα μηδενικό, σκουπίδι», φώναζε, με τον Αλέξη Παππά να του ζητάει τον λόγο.
Ο Ηλίας ξέφυγε και προχώρησε απειλητικά προς το μέρος του, με τον Νίκο Μπάρτζη να τον σηκώνει στα χέρια για να τον απομακρύνει και τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο καυγάς Ηλία και Αλέξη

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα (11/4) και έρχεται μαζί με ένα νέο και άκρως εντυπωσιακό επεισόδιο Survivor 4. Το Youweekly.gr είναι για άλλη μία φορά και σας έχουμε την επιβεβαιωμένη πληροφορία για την ομάδα που κερδίζει σήμερα.

Όπως κάνουμε από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης, έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας και μάθαμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τον αγώνα επάθλου.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει ήδη από εχθές, οι Κόκκινοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα μιας και έχει δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο. Οι δυο τους δεν τα πάνε καλά εδώ και πολύ καιρό και όλα δείχνουν πως σήμερα η κόντρα τους θα κορυφωθεί αφού θα κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια.

Η ένωση των ομάδων έχει αλλάξει τελείως τις ισορροπίες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου καθώς και τις παρέες. Ξαφνικά έχουμε δει τον Τζειμς και τον Μπάρτζη να «κολλάνε» με τον Ηλία, γεγονός που έχει ενοχλήσει πολύ τον Αλέξη Παππά, ενώ την ίδια στιγμή έχει απομακρυνθεί ο Κόρο με τον Ασημακόπουλο, δυο φίλοι που ήταν κοντά από την πρώτη κιόλας μέρα του παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή οι Μπλε παραμένουν σχετικά ήρεμοι αν και εξακολουθούν να υπάρχουν δύο ομάδες, με το δίδυμο Τζέιμς και Μπάρτζη να είναι πιο απομονωμένο. Η είσοδος των νέων παικτών ωστόσο έχει σίγουρα δώσει έναν άλλο αέρα στην ομάδα και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Κάπως έτσι, το καλό κλίμα αλλά και οι δυνατοί παίκτες που έχουν συγκεντρωθεί στην Μπλε ομάδα, θα την οδηγήσουν σήμερα στην νίκη. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα επάθλου σερί τον οποίο θα νικήσουν οι Μπλε κάτι που σημαίνει πως θα τους ανεβάσει πολύ σε ένα αρκετά δύσκολο σημείο του παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή οι Κόκκινοι θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για ακόμα μία φορά.