Survivor 4: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος μετά τον καβγά με τον Παππά

Είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ζήτησε να αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος μετά τον καβγά με τον Παππά

Άσχημα ψυχολογικά είναι η Ηλίας Μπόγδανος μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον Αλέξη Παππά, τον οποίο εμείς παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 4. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, δεν αντέχει άλλο την πίεση και την αρνητική ενέργεια που έχει ο ηθοποιός, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στην παραγωγή, όπου ζήτησε την οικειοθελή αποχώρηση του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος από την αρχή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν ένας παίκτης με πολύ θετική ενέργεια, ενώ συνεχώς ήταν χαμογελαστός. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, έχουμε δει να έχει πολλά νεύρα και ένταση. Αυτό λοιπόν οφείλεται όπως επιβεβαιώθηκε, από την στρατηγική που έχει ο Αλέξης Παππάς, με σκοπό να διώξει τον Τζέιμς Καφετζή από το παιχνίδι, αφού ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει για εκείνον με πολύ άσχημα λόγια, τόσο πίσω του όσο και μπροστά του.

Για να καταφέρει τον στόχο του, έχει βάλει στο "μάτι" τον Ηλία, στον οποίο έχει ξεκινήσει και κάνει ψυχολογικό πόλεμο, κάτι που ο τραγουδιστής δεν αντέχει όπως είδαμε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στο χθεσινό επεισόδιο πριν τον αγώνα.

Survivor 4 Ηλίας Μπόγδανος αποχώρηση

Ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος

Μπορεί λοιπόν, την ώρα του αγωνίσματος να έδιναν τα χέρια τους με τον Αλέξη Παππά, όταν κέρδιζαν κάποιον πόντο, ωστόσο πριν απομονωθούν στην παραλία για να μιλήσουν, ο Ηλίας Μπόγδανος απευθύνθηκε στην παραγωγή για να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς όπως μας πληροφόρησαν, η ψυχολογία του έχει φτάσει πάτο! Όπως τους είπε μάλιστα, δεν αντέχει άλλο την ίντριγκα και τους τσακωμούς που γίνονται καθημερινά και πως το "ριάλιτι" που κάνουν δεν του αρέσει καθόλου.

Βέβαια, δεν υπάρχει η περίπτωση να φύγει από το παιχνίδι - τουλάχιστον αν δεν το διώξει το κοινό - καθώς είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης αγωνιστικά, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό τον αγαπάει πολύ και τον θεωρεί έναν από τα φαβορί του τελικού.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram