Survivor 4: Καινούργιου για Ντάφυ - «Είναι κουτός! Έχει γίνει μαριονέτα του Παππά»

«Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα για πιο ξύπνιο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Καινούργιου για Ντάφυ - «Είναι κουτός! Έχει γίνει μαριονέτα του Παππά»

Το χθεσινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 4, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Ευτυχείτε. Στο στόχαστρο λοιπόν, μπήκε ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς! Η κλίκα που έχει φέρει πολλές εντάσεις στο παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της από την στάση του Αλέξη Παππά, με αφορμή τον άσχημο καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Ντάφυ.

«Εγώ τον Τριαντάφυλλο τον είχα για πιο ξύπνιο. Τελικά είναι τόσο κουτός, τον βλέπουμε και έχει γίνει μαριονέττα του Παππά», ανέφερε, η Κατερίνα Καινούργιου.

Εκνευρισμένη η Καινούργιου με παίκτρια του Survivor 4

Ο κακός χαμός έχει συμβεί από εχθές στην ελληνική showbiz! Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Δευτέρας έπαιξε στον αέρα μια συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μαργαρίτη, στην οποία και αποκάλυψε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρώην συμπαίκτη της, Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η παρουσιάστρια και το πάνελ σχολίασαν το περιστατικό αυτό και "κάρφωσαν" την Σοφία για την συμπεριφορά της. Εκείνη απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και σήμερα το πρωί θέλησε να δώσει και την δική της απάντηση η Κατερίνα Καινούργιου για να κλείσει το θέμα.

“Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα. Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Για αυτό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι” είπε η παρουσιάστρια.