Survivor 4: Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και σε φίλο του Αλέξη Παππά

«Κύριε Περρή να είστε αντικειμενικός και όχι υπέρ των δικών σας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ένταση στο Πρωινό ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή και σε φίλο του Αλέξη Παππά

Ένταση σημειώθηκε στο Πρωινό, όταν βγήκε στον αέρα της εκπομπής, φίλος του Αλέξη Παππά, για να μιλήσει για τον χαρακτήρα του, με αφορμή τον άγριο καβγά που είχε με τον συμπαίκτη του, Ηλία Μπόγδανο. Στο παράθυρο απέναντι του εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Περρής.

Το άσχημο κλίμα που θα επικρατούσε το καταλάβαμε από την στιγμή που όταν Γιώργος Σκούρτης του είπε χιουμοριστικά «Κύριε Περρή να είστε αντικειμενικός και όχι υπέρ των δικών σας», αφού με την σειρά του του απάντησε με έντονο ύφος «Ας το ξεπεράσουμε και ας πάμε στην ουσία! Είσαι ένας άνθρωπος νέος βγαίνετε στην τηλεόραση και βγαίνω εγώ και έχω έναν τρόπο να επικοινωνώ και σας χαρακτηρίζω "καρκίνωμα" . Εσείς τι θα κάνατε».

Αυτή λοιπόν η ερώτηση του δημοσιογράφου στάθηκε αφορμή για να έρθουν σε κόντρα οι δύο άντρες, καθώς η απάντηση που έλαβε δεν του άρεσε καθόλου.

«Εγώ προσωπικά θα είμαι αδιάφορος» είπε, με τον Βαγγέλη Περρή να τον διακόπτει και να του λέει «Δεν είναι αδιάφοροι οι άνθρωποι που τους αφορά άμεσα ο χαρακτηρισμός. Αν εσείς είστε αδιάφορος, υπάρχουν άνθρωποι που όντως έχουν το πρόβλημα και νιώθουν βαθύτατα αδικημένη».

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα, προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα, λέγοντας πως το χαρακτηρισμό αυτό δεν τον είπε ο καλεσμένος τους.

Ένταση λόγω Survivor 4 είχε σημειωθεί και ανάμεσα στον Περρή και την Παραδεισανού

Ακόμη μια ένταση μετά από αυτή λόγω του Ουγγαρέζου σημειώθηκε στο Πρωινό, ανάμεσα στην Νάνσυ Παραδεισανού και τον Βαγγέλη Περρή, την ώρα που συζητούσαν την σχέση που έχουν αναπτύξει στο Survivor 4, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι και να επικρατήσει ένας μικρός χαμός στάθηκε όταν η δημοσιογράφος επανάλαβε την ατάκα του αγρότη και παίκτη της Μπλε ομάδας, στην συμπαίκτρια του.

«Ή θα μιλάμε σοβαρά ή θα λέμε ό,τι μας κατέβει. Όταν βγαίνουμε και λέμε για ανθρώπους που έχουν δεσμό ότι του έδωσαν βέρα, είναι δηλαδή… Εντάξει… Δε μπορούμε να καταλάβουμε του αστείου και του σοβαρού. Αυτή τη στιγμή κάνουμε ακραίο σχολιασμό. Βγαίνουμε τώρα και λέμε ότι δίνει βέρα στα σοβαρά;» ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

«Να καθόμαστε τώρα να παίρνουμε ένα αστείο και να το λέμε στα σοβαρά, επαναλαμβάνω, είναι ζωές ανθρώπων. Δε μπορεί οποιοσδήποτε να λέει και να σχολιάζει πράγματα που είναι εμφανώς αστεία. Κάτσε. Δεν θα ήθελα εγώ να λέει κάποιος πράγματα π.χ. για τη Νάνσυ που δε τα ξέρει» συνέχισε.

«Εγώ φταίω δηλαδή; Παίρνω την ευθύνη εγώ. Είναι αστείο τώρα αυτό» του απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού.«Ας το βλέπουμε και λίγο αντικειμενικά…», συνέχισε.

«Σε εμένα το λες αυτό; Σε μένα είπες να το βλέπω αντικειμενικά; Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που έκανες ότι ήταν αντικειμενικό;» είπε με τη σειρά του εκνευρισμένος ο Βαγγέλης Περρής.

«Κατ’ αρχάς μην μου κουνάς το δάχτυλο. Επανέλαβα αυτό που είπε ο Νίκος. Το αν είναι αληθινό, ψεύτικο, ή χιουμοριστικό, θα κριθεί» ανταπάντησε η δημοσιογράφος.