Survivor 4: Αλλαγή στατιστικών - Σε ψυχολογική κατάρρευση ο Ασημακόπουλος

Ποια είναι τα "παλτό" των ομάδων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αλλαγή στατιστικών - Σε ψυχολογική κατάρρευση ο Ασημακόπουλος

Πρόσφατα σας είχαμε αποκαλύψει πως είχε καταρρεύσει ψυχολογικά και σας είχαμε φέρει στο φως και τους λόγους! Εκτός όμως από ψυχολογικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει καταρρεύσει και αγωνιστικά, αφού πηγαίνει από ήττα σε ήττα!

Οι τελευταίες μέρες δεν είναι και οι καλύτερες του παίκτη στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει ζητήσει και την βοήθεια ψυχολόγου! Άλλωστε θα πρέπει να γνωρίζετε πως στο Survivor ανά πάσα στιγμή πίσω από τις κάμερες υπάρχουν γιατροί αλλά και ψυχολόγοι σε περίπτωση που οι παίκτες χρειαστούν το παραμικρό! Άλλωστε οι συνθήκες επιβίωσης είναι τέτοιες που δεν παίρνει την παραγωγή να ρισκάρει για το παραμικρό.

Ο Γιώργος λοιπόν έχει καταρρεύσει εκτός από ψυχολογικά και αγωνιστικά, με τις επιδόσεις του τελευταία να θυμίζουν... Τριαντάφυλλο! Μπορεί να κράζει τον τραγουδιστή αλλά πλέον δεν διαφέρουν και πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μετράει 4 σερί ήττες, αφού δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη και δείχνει να δυσκολεύεται ιδιαίτερα και στον στόχο. Ένα πρόβλημα που το είχε από την πρώτη μέρα αλλά πλέον είναι χειρότερος από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ