Survivor 4: Το «meeting» του Παππά με τους Κόκκινους για συμφιλίωση και επανένωση

Δήλωσε μετανιωμένος για την ακραία συμπεριφορά που έδειξε στον Μπόγδανο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Το «meeting» του Παππά με τους Κόκκινους για συμφιλίωση και επανένωση

Με ένα meeting της Κόκκινης ομάδας ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Αλέξη Παππά να έχει ξυπνήσει με διαθέσεις επανασύνδεσης και συμφιλίωσης.

Οι Κόκκινοι «σφάχτηκαν» στο χθεσινό επεισόδιο, με τον Ηλία και τον Αλέξη να είναι μια ανάσα πριν πιαστούν στα χέρια! Ωστόσο και οι δύο φαίνεται να είναι μετανιωμένοι για την ακραία συμπεριφορά τους και πρόθυμοι να επαναφέρουν την τάξη και την γαλήνη στο παιχνίδι.

 Survivor 4 meeting κόκκινοι

Ο Αλέξης θέλησε να μαζέψει την ομάδα στην καλύβα και να προσπαθήσουν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, προκειμένου να επιστρέψουν από τον αγώνα ασυλίας νικητές!

Πράγματι, όλοι οι παίκτες φάνηκε να είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα και μάλιστα ανέφεραν πόσο τους άρεσε που ενώθηκαν και άφησαν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους.

Ο Παππάς κατευθύνεται από άτομο της παραγωγής;

Δεν θέλω να πιστεύω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το Survivor πραγματοποιείται χρόνια τώρα και το κοινό το έχει λατρέψει, δεν θέλω να ισχύει αυτό το σενάριο που μου μετέφεραν και θα σας μεταφέρω με την σειρά μου στο Youweekly.gr!

Φέτος κάνει πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης, ενώ στον προηγούμενο κύκλο δεν σημείωνε την ίδια επιτυχία, να θυμάστε.

Η παραγωγή φαίνεται πως έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας και δεν είναι στο να βάζει δύσκολα αγωνίσματα, μιας και μιλάμε για ριάλιτι επιβίωσης. Φέτος είχαν στήσει την πατέντα τους εξ' αρχής. Από τα κάστινγκ κιόλας που έκαναν την επιλογή των παικτών το είχαν πει, οι προσωπικότητες θα μετρήσουν. Ήθελαν διαφορετικές προσωπικότητες φέτος, άτομα με πολύ ψυχική δύναμη (βλέπε Αλέξη) αλλά και όχι (βλέπε Ηλία) για να μπορέσουν να δημιουργήσουν όλον αυτό τον χαμό που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο Αλέξης Παππάς, όπως όλοι έχουμε καταλάβει είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, και παρά το γεγονός πως στο διαδίκτυο δεν ακούγονται τα καλύτερα λόγια για αυτόν το κοινό έχει αποφασίσει να τον κρατήσει μέσα αφού έχει δοθεί παραπάνω από μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά ακόμα καρύδες συνεχίζει να τρώει!

Έχει τακτική, την τακτική που - μάλλον - πρέπει για να επιβιώσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί μην ξεχνάμε πως για παιχνίδι πρόκειται.

Μετά το επεισόδιο της Κυριακής, κι όταν ο Αλέξης άρχισε να λέει στην καλύβα μπροστά στον Ηλία και τους υπόλοιπους, τα δικά του, κάποια από τα λόγια του με παραξένεψαν και... έτρεξα στις πηγές μου, στις πηγές μου που ξέρετε πως δεν πέφτουν έξω αφού μου δίνουν τα spoils - δείτε το σημερινό εδώ, για το ποια ομάδα κερδίζει την αποψινή ασυλία.

Ρώτησα, παιδιά τι συμβαίνει με τον Παππά; Είναι στάνταρ ότι ξέρει τι γίνεται έξω, του τα έχουν πει όλα χαρτί και καλαμάρι οι καινούργιοι και το συνεχίζει το εργάκι έτσι; Ο άνθρωπος μου σκάλωσε, το κατάλαβα και μου είπε "δεν μπορώ να σου πω κάτι, δεν επιτρέπεται να μιλάω γι' αυτό σε παρακαλώ μην με ρωτάς".

Μια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε πως... όπως μου δίνουν εμένα πληροφορίες, κάποιος δίνει και σε αυτόν και σίγουρα... δεν είναι άτομο από την παραλία παιδιά, ας μην γελιόμαστε... Βέβαια, θα κρατήσω και την άλλη εκδοχή, που απλά λέει πως ο Αλέξης Παππάς είναι απλά ιδιοφυΐα και έχει μελετήσει πολύ το Survivor πριν μπει...