Survivor 4 - Μαριαλένα: «Ο Σάκης με αγαπάει και τον αγαπάω και εγώ πάρα πολύ»

«Αν δεν ήταν η Μαριαλένα στο παιχνίδι σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο» είπε από την μεριά του ο Σάκης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Ο Σάκης με αγαπάει και τον αγαπάω και εγώ πάρα πολύ»

Σε μια εξομολόγηση αγάπης προχώρησαν για ακόμη μια φορά η Μαριαλένα και ο Σάκης στο Survivor, με το πρώην ζευγάρι να προκαλεί αρκετά!

Το γνωστό παρεάκι, Παππάς, Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα και Σάκης συζητούσαν για τον αγώνα και τα έπαθλα, με τον Ντάφι να πετάει την σπίθα προκειμένου να κόψει αντιδράσεις και να αποσπάσει απαντήσεις.

Survivor 4 - Μαριαλένα για Σάκη

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ρώτησε το ζευγάρι πόση αγάπη νιώθει ο ένας για τον άλλον, με το ζευγάρι να απαντά ότι αγαπιούνται πάρα πολύ και πως στηρίζονται επίσης πολύ. Από την άλλη, ο Σάκης δήλωσε πως αν έμπαινε στο παιχνίδι και δεν ήταν μέσα η Μαριαλένα, σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο για αυτόν, με την αδερφή του να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του.

Αποκάλυψη για το χωρισμό Σάκη και Μαριαλένας - «Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων από την ημέρα που ο πρώτος μπήκε στο Survivor 4. Ποια ωστόσο είναι η αλήθεια τελικά για το χωρισμό τους;.

Ο φίλος του Σάκη, ο Γιώργος Μαρκούλης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση τους, με τις φήμες πως είναι πάλι μαζί να έχουν φουντώσει.

«Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.

Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον. Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Είχε έρθει ο Σάκης τις πρώτες μέρες που άνοιξα το μαγαζί και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! Λες να γίνω κουμπάρος; Σου εξέφρασα τι βλέπω και τι βλέπουν όλοι μας. Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της» αποκάλυψε ο Γιώργος.