Survivor 4: Επίθεση Σάκη σε Τζέιμς - «Έχεις εκτεθεί μόνος σου»

Εντάσεις και καυγάδες πριν τον αγώνα ασυλίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επίθεση Σάκη σε Τζέιμς - «Έχεις εκτεθεί μόνος σου»

Εντάσεις και καυγάδες σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά πριν την έναρξη του αγώνα ασυλίας στο Survivor, με τον Σάκη να επιτίθεται έντονα στο Τζέιμς.

Ο άσχημος τσακωμός μεταξύ Ηλία και Αλέξη φαίνεται να μην έχει ξεχαστεί, μιας και αποτέλεσε την αφορμή να ξανά «φαγωθούν» μεταξύ τους οι δύο ομάδες.

Ο Σάκης κατηγόρησε μπροστά σε όλους τον Τζέιμς, ότι προσέγγισε τον Ηλία μετά τον καυγά του, όχι για να τον ηρεμήσει και να του συμπαρασταθεί, αλλά για να τον χειραγωγήσει με βάση πάντα την περιβόητη αυτή στρατηγική του.

Φυσικά, ο Τζέιμς το αρνήθηκε κατηγορηματικά, δηλώνοντας πως ποτέ δεν θα έπαιζε με την υγεία του άλλη και πως ότι έκανε το έκανε καθαρά για ανθρώπινους λόγους.

Όμως σύσσωμη η κόκκινη ομάδα φάνηκε να χλευάζει τα λεγόμενα του και να επιμένει στους ισχυρισμούς του Σάκη.

"Το φετινό Survivor θα συνεχιστεί στα δικαστήρια"

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση φέτος με το Survivor 4 έχει ξεφύγει και αυτό γράφεται και λέγεται παντού! Ειδικά το χθεσινό σκηνικό με τον Αλέξη Παππά και τον Μπόγδανο ξεπέρασε κάθε φαντασία! Είναι τραγικό να αφήνουν να προβάλλονται στην prime time ζώνη τέτοια σκηνικά βίας.

Όλα αυτά σχολίασε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Πρωινό κάνοντας ταυτόχρονα μια αποκάλυψη...

"Είναι έκτακτη πληροφορία, δεν το ξέρετε, το λέω τώρα πρώτη φορά. Το φετινό Survivor θα είναι το μοναδικό που θα συνεχιστεί όταν τελειώσουν οι εκπομπές στα δικαστήρια. Αυτή την στιγμή αυτό που σας λέω είναι 100% σίγουρο. Δεν μπορώ να πω ονόματα.", είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.