Survivor 4: Χαμός στο Twitter με την συμπεριφορά του Κατσούλη - «Επέστρεψες στους τραμπουκισμούς σου»

Οι χρήστες τον «άδειασαν» για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Χαμός στο Twitter με την συμπεριφορά του Κατσούλη - «Επέστρεψες στους τραμπουκισμούς σου»

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε για ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor ο Σάκης Κατσούλης, με τους χρήστες του Twitter να δίνουν «μάχη» και να τον «αδειάζουν» όσο δεν πάει.

Στο σημερινό επεισόδιο και λίγο πριν την έναρξη του στίβου ασυλίας, ο Σάκης επιτέθηκε άσχημα στον Τζέιμς, κατηγορώντας τον πως πλησίασε τον Ηλία μόνο επειδή ήταν αδύναμος και ήθελε να τον χειραγωγήσει με βάση την στρατηγική του.

Φυσικά, ο Τζέιμς αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς του, με τον ίδιο όπως φάνηκε όμως να μην πείθει κανέναν από την αντίπαλη ομάδα. Κατάφερε όμως και έπεισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι για ακόμη μια φορά τάχθηκαν κατά του Σάκη.

Δείτε μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets

Survivor 4 twitter Σάκης Κατσούλης

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter σχόλια από χρήστες

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter σχόλια

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για τον Σάκη Κατσούλη και την συμμετοχή του στο παιχνίδι

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σχετικά με το αν ο Σάκης Κατσούλης θα αποχωρήσει από το Survivor 4 λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, την Προοδευτική.

Ο Σάκης Κατσούλης αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου, αν όχι το μεγαλύτερο και όχι άδικα. Πλέον με την αλλαγή της ομάδας έχει βγει μπροστά στους κόκκινους, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από τον.... χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μπορεί όμως αυτό να επηρεαστεί από πράγματα που έχει αφήσει πίσω του στην Ελλάδα;

΄Όπως όλα δείχνουν, και σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Προοδευτικής, ο Σάκης Κατσούλης θα παραμείνει στο Survivor 4, μέχρι να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από την κρίση του κοινού.

Σάκης Κατσούλης Προοδευτική

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.της Προοδευτικής διαψεύδει επίσημα τη δημοσίευση της σελίδας True.gr σχετικά με την επιστροφή του Σάκη Κατσουλη από το survivor για λογ/στο της ομάδας μας. Η μόνη έγκυρη πηγή για την οποία δημοσίευση είναι η ομάδα μας.Ο Σάκης Κάτσουλης έχει λάβει άδεια από τον Πρόεδρο της ομάδας μας για τη συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι.

Εκ της διοίκησης».