Survivor 4 - Παππάς για Τζέιμς: «Μου θυμίζει μια σάπια ντομάτα, είναι τελείως σαθρός»

Πως ένα ψάρι κατάφερε να προκαλέσει εντάσεις στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Παππάς για Τζέιμς: «Μου θυμίζει μια σάπια ντομάτα, είναι τελείως σαθρός»

Απίστευτες εντάσεις έκαναν ξανά την εμφάνιση της στο αποψινό συμβούλιο του Survivor, με τον Αλέξη να τα βάζει άγρια με τον Τζέιμς, με αφορμή ένα ψάρι.

Ο Τζέιμς όπως ειπώθηκε προσέφερε στην Κόκκινη Ομάδα ένα ψάρι, με τους παίκτες ωστόσο αρχικά να το αρνούνται κατηγορηματικά. Καθώς όμως ο ίδιος επέμενε, ο Αλέξης το δέχτηκε προκειμένου να τελειώσει το θέμα.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς για Τζέιμς

Όμως, λίγο αργότερα, ο Τζέιμς επέστρεψε και ζήτησε πάλι πίσω το ψάρι, κάτι που φάνηκε εξαιρετικά αγενές και άσχημο προς τους Κόκκινους.

Ο ίδιος ανέφερε πως το έκανε καθαρά και μόνο επειδή νόμιζε αρχικά πως οι συμπαίκτες του είχαν φάει, για αυτό και το προσέφερε στην αντίπαλη ομάδα. Όταν όμως αντιλήφθηκε πως οι Μπλε δεν είχαν φάει, το θέλησε πάλι πίσω για να μην μείνουν νηστικοί.

Όλα αυτά λοιπόν έβγαλαν έξω από τα ρούχα του τον Αλέξη, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως.. μια σάπια ντομάτα και ως έναν σαθρό άνθρωπο, ενώ νωρίτερα και ως την κύρια αιτία του κακού.

Κοψιδάς: «Ο Αλέξης Παππάς «χτυπάει» στην ψυχολογία των δυνατών παικτών»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε στην εκπομπή Σου- Κου Family και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4 ενώ αποφάσισε να αποκαλύψει ακριβώς την στρατηγική που ακολουθεί ο Αλέξης Παππάς.

Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε πως οι «επιθέσεις» που κάνει είναι πολύ στοχευμένες ενώ τόνισε πως είναι ο παίκτης με την περισσότερη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι και πολλές φορές επικεντρώνεται στους δυνατούς παίκτες, όπως έχει κάνει αυτόν τον καιρό με τον Ηλία Μπόγδανο.

«Διακρίνω περισσότερο το ριάλιτι στοιχείο και δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Βέβαια, δεν πιστεύω πως ευθύνεται γι΄ αυτό η πείνα των παικτών αλλά οι στρατηγικές που ακολουθούν ορισμένοι.

Πρώτος από όλους ο Αλέξης Παππάς που κάνει πολύ στοχευμένες κινήσεις με σκοπό να χτυπήσει του δυνατούς παίκτες παίζοντας με την ψυχολογία τους.

Παρά την πείνα κάποια άτομα έχουν πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και αυτά που κάνουν είναι πολύ πράγματα στοχευμένα. Ο Αλέξης Παππάς αυτό που κάνει είναι πολύ στοχευμένο, δεν είναι ότι τον βάρεσε η πείνα, το κάνει εδώ και πολλούς μήνες.

”Χτυπάει” αυτούς που θεωρεί δυνατούς παίκτες, που μπορούν να πάνε μακριά. “Χτυπάει” στην ψυχολογία του άλλου αλλά πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να δει ό τηλεθεατής ότι αυτός που “χτυπάει” δεν είναι καλός άνθρωπος και να τον δει με άλλο μάτι».

Όσο για το περιστατικό με τον Κόρομι που δεν έδωσε ούτε μία μπουκιά ψάρι στον Τριαντάφυλλο να φάει είπε πως για να φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν προηγηθεί πολλά που δεν έχουν δείξει οι κάμερες στην παραλία κι ότι ουδέποτε ήταν κάτι που ζήτησε ο ίδιος.

Παράλληλα, απάντησε στο αν αυτή την εποχή είναι μόνος του στη ζωή. «Μόνος! Είμαστε σε αναζήτηση… Βάλτε τηλέφωνα στην εκπομπή από κάτω για να στείλουν οι επίδοξες μηνύματα», ανέφερε χιουμοριστικά ο Γιώργος Κοψιδάς.