Ευτυχείτε: "Μάπα" η κίνηση να βάλουν τον Μικρούτσικο να σχολιάζει το Survivor 4

Σύμφωνα με την ψηφοφορία στο instagram του You

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε:

Στο Instagram του Youweekly.gr σας βάλαμε να ψηφίσετε, αν η κίνηση της εκπομπής Ευτυχείτε να βάλουν κάθε Πέμπτη τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor 4, ήταν "τέλεια" ή "μάπα".

Η ψηφοφορία λοιπόν, έληξε και το αποτέλεσμα βγήκε με τα ποσοστά να μιλούν από μόνα τους! Το 72% ψήφισε πως είναι... "μάπα", με μόνο το 28% να έχει αντίθετη άποψη.

Μπείτε στο insta του You να ψηφίσετε και σε άλλα poll που έχουν αναρτηθεί!

Ευτυχείτε Μικρούτσικος Survivor 4

Να σημειώσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πει πως σχολιάζει το Survivor 4 σαν παρουσιαστής και όχι σαν τηλεθεατή, ενώ όσον αφορά την τηλεθέαση που κάνει είχε δηλώσει: «Το Survivor είναι η επιτυχία της χρονιάς, με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία της χρονιάς είναι και το MasterChef. Αυτά τα 45αρια και 50αρια που ακούω, είναι εκ του πονηρού. το 45αρι και 50αρι να το βγάζεις όταν έχεις το ανταγωνισμό δίπλα σου, δηλαδή όταν έχεις και τις Άγριες Μέλισσες και το MasterChef. Εκεί είναι όλοι τους στο 27% – 28%».

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Ευτυχείτε για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4

Όπως δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο ηθοποιός και παίκτης της Κόκκινης (πλέον) ομάδας, είναι προκλητικά χειριστικός απέναντι σε όλους και πως εάν ήταν αρνητική η ψήφος στο Survivor, θα είχε φύγει από την… προηγούμενη χρονιά.

«Εάν η ψήφος ήταν αρνητική θα είχε φύγει την προηγούμενη χρονιά. Από τις περσινές 8 Λέξεις. Αν πεις στον κόσμο ποιος θέλει να φύγει θα έφευγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.