Survivor 4 - Λιανός: "Ρεντίκολο γίναμε, δεν είναι να τα βγάζεις έξω…"

Τι συνέβη στην χθεσινή συναυλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Λιανός:

Το βράδυ της Δευτέρας 13/4 οι Survivors παίκτες της Μπλε ομάδας, το διασκέδασαν με την ψυχή τους, καθώς κέρδισαν το έπαθλο και απόλαυσαν μια απίστευτη συναυλία μαζί με τους Τούρκους παίκτες!

Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Δευτέρας μίλησε τηλεφωνικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ραδιοφωνική εκπομπή του sfera και δεν δίστασε να πετάξει το «καρφί» του στον Αλέξη Παππά και να αναφερθεί και στον Κώστα Παπαδόπουλο που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο σχολιασμός του Γιώργου Λιανού

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι είπε: «Είναι ο ρόλος του Αλέξη!» με τον Γρηγόρη να του απαντά: «αν δεν ήξερα το survivor θα νόμιζα ότι τους βγάζετε σελίδες με τα σενάρια»! και ο Γιώργος Λιανός υπογράμμισε: «Σενάριο ναι…. (γέλια)»!

Όσο για το έπαθλο που κέρδισε η κόκκινη ομάδα και πήγε στο κλαμπ, τόνισε: «Πήγανε στο Κόπα Πόνγκο… ρεντίκολο γίναμε, δεν είναι να τα βγάζεις έξω…»!

Και τέλος, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τον πρώτο παίκτη, που είναι προς αποχώρηση: «Ο Κώστας έχει πάρει τίτλο στην ζαχαροπλαστική…» με τον Γρηγόρη να δηλώνει: «Ο Κώστας είναι γλυκούλης και μου θυμίζει τον τραμπάκουλα»!

Άγρια λογομαχία μεταξύ Ντάφυ και Κόρο μετά το χθεσινό συμβούλιο

Άγριο περιστατικό μετά το τέλος του Survivor συμβουλίου της Δευτέρας (12/04) ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κόρομι. Οι δύο παίκτες μπορεί κάποτε να ήταν κολλητοί φίλοι, στη συνέχεια όμως πλακώθηκαν άσχημα και δύο μήνες μετά παραμένουν στα μαχαίρια! Ακόμα και τώρα που ο Κόρο άλλαξε ομάδα, το γεγονός ότι βρίσκονται στην ίδια παραλία, τους φέρνει συνέχεια σε κόντρα!

Μάλιστα στο χθεσινό συμβούλιο ήρθαν σε έντονη διαμάχη! Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου, εξέφρασε την επιθυμία του να δει σύντομα στον τάκο και τον Γιώργο Κόρομι. «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο» σημείωσε ο τραγουδιστής. «Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

«Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα» απάντησε ο Γιώργος Κόρομι.

«Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε» τόνισε, σε έντονο ύφος, ο Τριαντάφυλλος. Ο Γιώργος Κόρομι, όμως, θέλησε να συνεχίσει την συγκεκριμένη κόντρα και να πει πως «είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος, τότε, απασφάλισε! «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες”.

Πληροφορίες αναφέρουν πως επικράτησε κόλαση και μετά το τέλος του συμβουλίου, μόλις οι δύο ομάδες βγήκαν από το κτίριo... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr