Survivor 4 - Λιάγκας: "Έγινα Τριανταφυλλικός! Ο Κόρο είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος"

"Έχει κόμπλεξ κατωτερότητας και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Λιάγκας:

Τρίτη και 13 σήμερα και εννοείται πως πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές μέχρι στιγμής είναι το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Ένα απόσπασμα, μάλιστα, από αυτό έβγαλε τον Γιώργο Λιάγκα έξω από τα ρούχα του στο πλατό της εκπομπής Πρωινό!

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες στο συμβούλιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος είπε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο» σημείωσε ο τραγουδιστής. «Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

Και τότε ο Κόρο είπε σε έντονο ύφος: «Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα»!

Και ο Ντάφυ του απάντησε: «Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε». Ο Κόρο ανέφερε: «είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος σε έξαλλη κατάσταση απάντησε: «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες»!

Ο σχολιασμός του Γιώργο Λιάγκα

Αυτό το στιγμιότυπο είδε ο Λιάγκας και έγινε έξαλλος! Ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Κόρο: «Έγινα Τριανταφυλλικός! Είναι αγενής ο Κόρο με την οδοντογλυφίδα! Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος! Έχει κόμπλεξ κατωτερότητας»!

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάνε πια Ασημακόπουλος και Κόρο

Σας το είχαμε αποκαλύψει πριν από αρκετές μέρες και για ακόμα μια φορά επιβεβαιωνόμαστε από τους ίδιους τους παίκτες! Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι από κολλητοί φίλοι στο Survivor είναι πλέον δύο ξένοι στην ίδια παραλία, αλλά σε ξεχωριστές ομάδες!

Τα δύο παιδιά από την πρώτη στιγμή του Survivor ήταν αυτοκόλλητοι, αρχικά στους Μαχητές και στη συνέχεια στη κόκκινη ομάδα. Κάποια στιγμή έκαναν "κόμμα" κατά του Τριαντάφυλλου αλλά δεν τους πέρασε αφού ο τραγουδιστής είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο πλέον δεν μιλάνε!

Μάλιστα στα τελευταία επεισόδια η κάμερα έχει πιάσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κράζει τον Γιώργο Κόρομι και μάλιστα χτες να λέει με ειρωνεία σε συμπαίκτη του πως δεν θα του κάνει έκπληξη αν ο Κόρο είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κόρομι είχε πιάσει τον πρώην φίλο του και του είχε πει να διαλέξει... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr