Survivor 4 - Λιάγκας: "Συμβουλεύω τον Λιβάνη να το τελειώσει με την Μαριαλένα"

"Δεν γίνεται να την βλέπει όλη η Ελλάδα να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Λιάγκας:

Μετά το απίστευτο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα εναντίον του Κόρο, το πρωί της Τρίτης, στον αέρα του Πρωινού, έπιασαν να σχολιάσουν το περιστατικό που σημειώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με την Μαριαλένα και τον Σάκη!

Αφού προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα στον αέρα ο Λιάγκας θέλησε να το σχολιάσει και να στείλει το δικό του δημόσιο μήνυμα στον... φερόμενο ως σχέση της Μαριαλένας στην Ελλάδα, Γιώργο Λιβάνη!

Η συμβουλή του Γιώργου Λιάγκα στον Λιβάνη

«Νομίζω ότι ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, είναι σίγουρα ο Γιώργος Λιβάνης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… Κι αν δεν το έχει τελειώσει, εγώ τον συμβουλεύω -χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο- να το τελειώσει. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος: «Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι «η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση» πώς θα αισθανόμουν»;

Χαμός στο twitter με την συμπεριφορά του Σάκη μετά το χθεσινό επεισόδιο

Λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα ασυλίας, ο Σάκης επιτέθηκε άσχημα στον Τζέιμς, κατηγορώντας τον πως πλησίασε τον Ηλία μόνο επειδή ήταν αδύναμος και ήθελε να τον χειραγωγήσει με βάση την στρατηγική του.

Φυσικά, ο Τζέιμς αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς του, με τον ίδιο όπως φάνηκε όμως να μην πείθει κανέναν από την αντίπαλη ομάδα. Κατάφερε όμως και έπεισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι για ακόμη μια φορά τάχθηκαν κατά του Σάκη.

Survivor 4 twitter Σάκης Κατσούλης

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter σχόλια από χρήστες

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter σχόλια