Μέγκι Ντρίο: "Μου έκαναν πρόταση να πάω Survivor, ζήτησα την εβδομάδα να παίρνω..."

"Θεώρησα ότι θα καιγόμουν τηλεοπτικά. Ταυτίζομαι με τον Αλέξη Παππά γιατί..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέγκι Ντρίο:

Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού η Μέγκι Ντρίο, λίγο καιρό μετά την εξομολόγησή της για την επίθεση ξυλοδαρμού που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Εννοείται πως σχολίασε το Survivor και... αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες που δεν ήξερε κανείς μέχρι και σήμερα...

Οι αποκαλύψεις της Μέγκι Ντρίο

"Αυτό που με κέρδισε στον σύντροφό μου ήταν ότι στην αρχή ήταν δύσκολο να συναντηθούμε. Όταν είσαι ένα απλό παιδί και ξαφνικά βγαίνεις από ένα ριάλιτι, είναι διαφορετική η ζωή σου, η προσέγγιση του κόσμου, η αναγνωρισιμότητα. Αυτά σε πνίγουν, δεν ξέρεις πως να τα διαχειρίζεσαι και το μόνο που δεν ήθελα ήταν κάποιον εξτρά πάνω από το κεφάλι μου. Ήταν δύσκολο πολύ γιατί είχα πάρει πάρα πολλά hate ότι είμαι κακάσχημη και βρωμοαλβανίδα.

Μου είχαν κάνει πρόταση για το Survivor, δυο φορές κιόλας και ζήτησα 4000 την εβδομάδα. Δεν πήγα γιατί θεώρησα ότι θα καιγόμουν τηλεοπτικά. Αλλά το Survivor τι είναι; Πάω τρέχω εκεί σκοτώνομαι, πέφτω κάτω μένω χωρίς φαΐ... Γιατί να το κάνω αυτό; Για να πάρω λεφτά;

Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ πιεσμένος. Ταυτίζομαι λίγο με τον Αλέξη Παππά γιατί ο τρόπος που τα λέει είναι πολύ to the point.' είπε μεταξύ άλλων αλλά σχολίασε και την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας εννοείται αλλά και το GNTM...

Πόσα λεφτά έχει λάβει μέχρι στιγμής ο Τριαντάφυλλος από το Survivor

Ξέρουμε - από κοντινό του άνθρωπο - πως έχει κάνει πολύ καλή συμφωνία με τον Ατζούν όσον αφορά την αμοιβή του, κι έχει κυκλοφορήσει πως παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν κρατήσουμε αυτό το ποσό και βάλουμε δίπλα και τις 13 εβδομάδες που έχει μείνει στο νησί, ο Τριαντάφυλλος αυτή την στιγμή είναι πλουσιότερος κατά 78.000 ευρώ!