Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στο πλατό η Άννα Μαρία Βέλλη

«Κάγκελο» ο Μουτσινάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλε στο πλατό η Άννα Μαρία Βέλλη

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και του Καλό Μεσημεράκι εισέβαλλε το μεσημέρι της Τρίτης η Άννα Μαρία Βέλλη, με τον παρουσιαστή να μένει «κάγκελο».

Πριν μερικές μέρες, η Άμι Γιάμι επέστρεψε στην χώρα μετά την αποχώρηση της από το Survivor και έχει ήδη προσαρμοστεί στην παλιά της καθημερινότητα.

 Καλό Μεσημεράκι Εισέβαλε στο πλατό η Άννα Μαρία Βέλλη

Η ίδια αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία της από το ριάλιτι επιβίωσης, στον Αλέξη Παππά αλλά και στην ψηφοφορία και τα «μαγειρέματα» στο συμβούλιο του νησιού.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρία Βέλλη στο Καλό Μεσημεράκι

«Την απόφαση την πήρα στην τρέλα… Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην αρχή ήμουν σαν χαμένη, δεν ήξερα τι έκανα. Στην αρχή δε πίστευα καθόλου σε μένα. Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, αλλά θα είναι ο ηθικός αυτουργός… Είναι παιχνίδι ψυχολογίας στο τέλος της μέρας και δεν είναι μόνο να είσαι καλός στα αγωνίσματα.

Εγώ και το περίμενα και δεν το περίμενα ( να φύγω)… Ο κόσμος που συμπαθούσε εμένα και τον Τζέιμς θα έπρεπε να μοιράσουν τις ψήφους τους. Από τη στιγμή που ήταν να φύγω… έφυγα καλά. Δεν είχα την τοξικότητα των γύρω πραγμάτων να με επηρεάζει.

Ο Τζέιμς είναι ένα πολύ ευφυής άνθρωπος και ο Νικόλας είναι έξυπνος και ξεροκέφαλος άρα δεν ισχύει αυτό που λένε ότι κάνει ότι του πούνε οι άλλοι. Είναι άδικο αυτό. Αν συμπαθήσω κάποιον είμαι πολύ εκδηλωτική, σε βαθμό παρεξηγήσεως. Αλλά με αυτούς που θέλω.. Όχι όλους. Με τον Σάκη δεν ταιριάζουμε καθόλου, δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε.. Η Μαριλένα απομακρύνθηκε όταν μπήκε ο Σάκης και της είπε διάφορα για όσα έλεγαν έξω… Θα ήθελα να είναι νικητές ο Νίκος και ο Τζέιμς».

Βέλλη: "Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε το γεγονός πως..."

Η Άννα Μαρία Βέλλη ως καλεσμένη του Love it το μεσημέρι της Παρασκευής, αφού μίλησε για το σοκ που έπαθε όταν βγήκε από το παιχνίδι και έμαθε όλα αυτά που ακούγονταν γι' αυτήν, θέλησε να ξεμπερδέψει κάποιες καταστάσεις, όπως αυτή που είχε δημιουργηθεί με το Νίκο και την... σχέση τους!

"Πραγματικά η προσωπική μου ζωή δε νομίζω ότι αφορά και προσπαθούσα ακόμα κι όταν ήμουν σε σχέση με ανθρώπους που ήταν στον χώρο να μην προκαλώ και να μην συζητιέμαι. Σαφώς δεν μπήκα σε ένα παιχνίδι όπως το Power of love για να έχω δώσει τέτοια δικαιώματα. Εγώ σαν άνθρωπος είμαι δοτική με τους ανθρώπους που μου δίνουν και νιώθω κοντά μου, όπως είπα και στην πρώτη συνέντευξη που σας έδωσα.

Την ίδια ακριβώς σχέση που είδατε να έχω με το Νίκο είχα και με τον Τζέιμς σε παρόμοιες καταστάσεις αλλά και με την Μαριαλένα. Την είχα φιλήσει ασυναίσθητα στο στόμα, ευτυχώς που δεν το είδατε γιατί θα με κατηγορούσατε και για άλλη σχέση. Ο Νίκος είναι από τους ανθρώπους που με κράτησαν πολλές φορές όταν ζορίστηκα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά και με τον Νίκο και με τον Τζέιμς, κοιμόμουν ανάμεσά τους.

Για μένα το προσωπικό μου, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Εγώ συζητούσα πολύ συχνά για τον σύντροφό μου με όλους. Δεν είχε παίξει ποτέ τηλεοπτικά. Ο Αλέξης γνώριζε για τον σύντροφό μου. Όταν συνέβη όλο αυτό με τον Αλέξη σκέφτηκα ότι έδωσε πάτημα στον κόσμο κι ότι εγώ θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την συμπεριφορά μου απέναντι στον Νίκο και τον Τζέιμς. Σκεπτόμενη όλο αυτό αποφάσισα ότι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν δεν υπάρχει περίπτωση για οποιονδήποτε Αλέξη να πιστέψουν κάτι τέτοιο γι' αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να είμαι ο εαυτός μου.

Τον σύντροφό μου τον προβλημάτισε το γεγονός πως δεν είχε επιλέξει να είναι σε αυτόν τον χώρο και βαλλόταν καθημερινά και δεν μπορούσαν καν να τον προστατεύσω εγώ. Όταν σε γνωρίζουν όμως οι δικοί σου άνθρωποι, δεν περιμένουν ένα τηλεοπτικό προϊόν.