Survivor 4 - Παππάς κατά Τζέιμς: "Αν εσύ είσαι πουτ@@@ μια φορά, εγώ είμαι δέκα"

Βαριές κουβέντες εναντίον του Ροδίτη...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Παππάς κατά Τζέιμς:

«Βολές» εναντίον του Τζέιμς Καφετζή έριξε για ακόμη μια φορά στο Survivor ο Αλέξης Παππάς, με τον τελευταίο να συνεχίζει τις «βαριές» εκφράσεις εναντίον του αντιπάλου του, θέλοντας να τον δει να εκτοπίζεται από το παιχνίδι.

Οι δυο τους είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με τον Αλέξη να αναφέρει ένα περιστατικό με το ψάρι, που κέρασε και μετά... ξαναπήρε ο Τζέιμς, ενώ αμέσως μετά τον χαρακτήρισε και ως «σάπια ντομάτα».

Κι ενώ ο Τζέιμς με τον Νίκο διακωμωδούσαν το περιστατικό στην παραλία, ένα νέο πήρε σειρά. Ο Τζέιμς, συγκεκριμένα, δανείστηκε από την κόκκινη ομάδα την ψησταριά, αλλά καθυστέρησε να τη γυρίσει, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Αλέξη.

«Αν εσύ είσαι πουτ@@@ μια φορά, εγώ είμαι δέκα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, προειδοποιώντας τον αντίπαλό του για ακόμη μια φορά.

Όσα είπε ο Αλέξης Παππάς για τον Τζέιμς

Ξεκινάει τις μηνύσεις ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου

Εκτός ορίων και πραγματικός φαίνεται πως φτάνει ο φανατισμός κάποιων τηλεθεατών με το Survivor 4! Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς είναι δυο παίκτες που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με την συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι και δέχονται αρκετές αρνητικές κρητικές.

Ωστόσο, κάπου φαίνεται να έχει ξεφύγει η κατάσταση καθώς ο δικηγόρος τους, Στέλιος Σούρλας, το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε στην εκπομπή Πρωινό πως έχει ξεκινήσει διαδικασίες για μηνύσεις, καθώς οι οικογένειες αυτών δέχονται απειλές και αισθάνονται φόβο.

«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπουν στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν κριτική. Αυτό όμως που δεν μπορεί να δεχτεί κανείς είναι οι απειλές. Έχω λευκή επιταγή από τους δύο σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει να ενεργήσω αυτοβούλως. Οι οικογένειές τους φοβούνται επειδή δέχονται απειλές με τα μηνύματα σε social media» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν η δημόσια κριτική παραβιάζει τις διατάξεις του ποινικού κώδικα το μόνο μέσο προστασία είναι να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Σούρλας.