Survivor 4: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το ασθενοφόρο

Σκίστηκε το πόδι του, συνέχισε να παίζει και πήρε τον πόντο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το ασθενοφόρο

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο - θα του στοιχίσει την παραμονή του στο παιχνίδι;-, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα. Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.

Ο τραυματισμός του Ηλία

Survivor 4 spoiler 13/4: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία σήμερα

Ξεκίνησαν οι... επαθλάρες στο Survivor! Σε άλλη περίπτωση, προ κορωνοϊού εποχής ο Ατζούν θα τους πήγαινε κανένα ταξίδι αλλά τώρα λόγω συγκεκριμένων δυσκολιών περιορίζεται σε μίνι συναυλίες και πάρτι! Στο χθεσινό επεισόδιο όπως σας είπε πολύ σωστά το Youweekly.gr από το πρωί της Δευτέρας νικητές ήταν οι Κόκκινοι κι αφού έφαγαν στη συνέχεια βρέθηκαν σε μια ιταλική βίλα στην οποία είχε στηθεί ένα σκηνικό έτοιμο για συναυλία με τους Coco Bongo να τους υποδέχονται. Σήμερα, Τρίτη 13/4, ξημέρωσε μια άλλη μέρα κι εμείς ώρα 07:18 ξεκινάμε τα spoils!

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι που έχει πέσει έξω το Youweekly.gr! Έχουμε τα spoils, τα έγκυρα τα 100% αληθινά πρώτοι, τι άλλο να κάνουμε σπαθιά να καταπιούμε; Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, γι' αυτό συνεχίζουμε...

Αφού το διασκέδασαν, λοιπόν, με την ψυχή τους χθες οι Κόκκινοι, μπας και ξεχαστούν λίγο από όλα τα ευτράπελα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα θα πρέπει να αγωνιστούν ξανά για την δεύτερη ασυλία, όπως θα κάνουν οι Μπλε....

Trailer, ώρα 07:24 δεν έχει βγει αλλά δεν το χρειαζόμαστε! Τα έχουμε ξανά πει αυτά, όταν υπάρχουν πηγές και σωστή πληροφόρηση δεν μας νοιάζει ούτε καν να δούμε τον στίβο μάχης μπας και καταλάβουμε κάτι παραπάνω!

Η αξιόπιστη πηγή μας από εχθές μας το λέει! Μοιρασμένες είναι οι ασυλίες παιδιά... Εχθές το πήραν οι Κόκκινοι σήμερα θα το πάρουν οι Μπλε, και μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο θα έχουμε και δεύτερο υποψήφιο έκπληξη, αυτόν που θα δείξει ο Μπάρτζης που πήρε ατομική ασυλία. Επίσης, θα έχουμε και υποψήφιους από την Κόκκινη ομάδα, όπως και ατομική ασυλία. Χαμός σήμερα...