Survivor 4 - Τζέιμς για Παππά: "Ρε είναι γελοίος ο τύπος"

Δεν άντεξε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τζέιμς για Παππά:

Λίγο μετά την νίκη της μπλε ομάδας στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, Μπλε και κόκκινοι μεταφέρθηκαν στα πρόχειρα καταλύματά τους και ξεκίνησαν τις συζητήσεις για το τι θα γίνει στο σημερινό συμβούλιο του νησιού!

Η Νικολέτα Μαυρίδη ισχυριζόταν πως δεν θα την πείραζε να ψηφιστεί καθώς στους τελευταίους αγώνες δεν έχει φέρει νίκες και αυτό ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν όλα!

Τζέιμς και Αλέξης ξεκίνησαν μια συζήτηση στην οποία ο Ροδίτης παίκτης υποστήριξε πως δεν θα ψήφιζε τη Νικολέτα αν ήταν στην κόκκινη ομάδα καθώς θεωρεί πως υπ'άρχουν άλλοι παίκτες πιο αδύναμοι!

Λίγο αργότερα ακούστηκε ο Αλέξης να λέει για τον Τζέιμς το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είπε, γεγονός που τον έβγαλε από τα ρούχα του και είπε χαακτηριστικά: "Ρε ο τύπος είναι γελοίος!", αναφερόμενος στον Παππά!

Όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Αλέξη και Τζέιμς

Survivor 4: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το ασθενοφόρο

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο - θα του στοιχίσει την παραμονή του στο παιχνίδι;-, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα. Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.