Survivor 4: Η Μαριαλένα "κάρφωσε" τον Τζέιμς για μαγείρεμα της ψηφοφορίας

Τον έδωσε στεγνά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Μαριαλένα

Οι εντάσεις και οι καυγάδες δεν σταματούν ποτέ στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Λίγο πριν την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, επικράτησε ένας χαμός ανάμεσα κυρίως στον Τζέιμς την Μαριαλένα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας αποκάλυψε πως ο Τζέιμς πλησίασε παίκτη της Κόκκινης ομάδας με σκοπό να "μαγειρέψει" την ψηφοφορία της ομάδας τους. Εκείνη ισχυρίστηκε πως ο Ροδίτης πρότεινε σε παίκτη της Κόκκινης ομάδας να καθοδηγήσει τις ψήφους με σκοπό να βγουν υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ενώ στην αρχή δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του παίκτη, λίγο αργότερα και έπειτα από πίεση των Κόκκινων αποκάλυψε πως το άτομο αυτό ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Γιώργος παραδέχτηκε πως ποτέ δεν θυμάται να έγινε τέτοιου είδους συζήτηση και ένας καβγάς άνευ προηγουμένου ξεκίνησε στο Συμβούλιο.

Όσα είπε η Μαριαλένα για τον Τζέιμς

Survivor 4: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το ασθενοφόρο

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο - θα του στοιχίσει την παραμονή του στο παιχνίδι;-, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα. Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.