Άρης Μακρής: Οι δηλώσεις του πρώην της Άννας Μαρίας Βέλλη για την συμμετοχή της στο Survivor 4

Η ατάκα για τον Νίκο Μπάρτζη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άρης Μακρής: Οι δηλώσεις του πρώην της Άννας Μαρίας Βέλλη για την συμμετοχή της στο Survivor 4

Μπορεί να τους πήρε αρκετό καιρό να παραδεχτούν στις κάμερες τον χωρισμό τους, οι εκφράσεις τους μάλιστα όταν τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι γι' αυτό ήταν τέλειες, αλλά σήμερα φαίνεται πως ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρούν άριστες σχέσεις.

Στα γυρίσματα του Celebrity Game Night βρέθηκε ο Άρης Μακρής, ο οποίος έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε φυσικά για την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη, τη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι δηλώσεις του Άρη Μακρή για την Άννα Μαρία Βέλλη

«Καλά την είδα στο Survivor την Άννα Μαρία. Το περίμενα κιόλας, της το είχα. Δεν είχα τις σωματικές της αντοχές. Για τον Νίκο Μπάρτζη δε μπορώ να ξέρω τι ισχύει. Εγώ θεωρώ πως δεν υπήρχε κάτι» είπε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Σε ερώτηση αν θα έμπαινε στο Survivor, ενώ η πρώην σύντροφός του ήταν στο παιχνίδι, όπως ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Μακρής απάντησε: «Εγώ θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω, γιατί θα το γνώριζα. Αυτός που δε θα μπορούσε, θα ήταν ο άλλος, που δε θα γνώριζε. Δηλαδή και τη Μαριαλένα την κατάλαβα εκεί. Ήταν λίγο περίεργη η θέση της».

Γιατί χώρισαν Άρης Μακρής και Άννα Μαρία Βέλλη

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη στο κανάλι της στο Youtube και φέρει τον τίτλο "Κουτσομπολεύοντας τον Εαυτό μου", η ίδια μίλησε ανοικτά για τον χωρισμό της, σχεδόν ένα χρόνο μετά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άρης Μακρής ήταν τρία χρόνια μαζί και συγκατοικούσαν.