Άδειασμα Καινούργιου σε Άννα Μαρία Βέλλη: "Δεν είχαμε καμία καούρα να το πω και απλά, αλλά..."

Η ατάκα της πρώην παίκτριας του Survivor που ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άδειασμα Καινούργιου σε Άννα Μαρία Βέλλη:

Χαμός με την Άννα Μαρία Βέλλη το πρωί της Τετάρτης στο πλατό του Ευτυχείτε. Στον αέρα της εκπομπής έπαιξαν κάποιες δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Survivor η οποία προσφάτως είχε γενέθλια κι έκανε ένα μίνι παρτάκι σπίτι της.

Με αφορμή τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το αν είναι όλα καλά με το αγόρι της κι εκείνη απάντησε τα εξής:

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη

"Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έχει αγχώσει τόσο πολύ το ποιοι ήταν στα γενέθλιά μου. Με τον σύντροφό μου είναι όλα καλά, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Να με φλέρταρε εμένα ο Αλέξης Παππάς; Δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες του Αλέξη Παππά οπότε δεν νομίζω ότι είμαι το στιλ του. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ξέρουν οι δυο τους, εγώ δεν έχω δει κάτι.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Η ατάκα, βέβαια, "Δεν καταλαβαίνω γιατί σας έχει αγχώσει τόσο πολύ το ποιοι ήταν στα γενέθλιά μου", ενόχλησε όπως φάνηκε την Κατερίνα Καινούργιου η οποία θέλησε να της απαντήσει on air:

"Δεν είχαμε καμία καούρα να το πω κι απλά. Αλλά η κοπέλα πήγε σε ένα ριάλιτι, ήξερε ότι θα ασχοληθούμε γενικότερα με την ζωή της. Εντάξει από εκεί και πέρα σχολιάσαμε την σχέση της με τον Νίκο από εκεί και πέρα εντάξει, μην πιστεύει ότι με αυτό κοιμόμαστε!"

Οι δηλώσεις του πρώην της Άννας Μαρίας Βέλλη για την συμμετοχή της στο Survivor 4

Μπορεί να τους πήρε αρκετό καιρό να παραδεχτούν στις κάμερες τον χωρισμό τους, οι εκφράσεις τους μάλιστα όταν τους ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι γι' αυτό ήταν τέλειες, αλλά σήμερα φαίνεται πως ο Άρης Μακρής και η Άννα Μαρία Βέλλη διατηρούν άριστες σχέσεις.

Στα γυρίσματα του Celebrity Game Night βρέθηκε ο Άρης Μακρής, ο οποίος έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε φυσικά για την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη, τη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Καλά την είδα στο Survivor την Άννα Μαρία. Το περίμενα κιόλας, της το είχα. Δεν είχα τις σωματικές της αντοχές. Για τον Νίκο Μπάρτζη δε μπορώ να ξέρω τι ισχύει. Εγώ θεωρώ πως δεν υπήρχε κάτι» είπε αρχικά ο Άρης Μακρής.

Σε ερώτηση αν θα έμπαινε στο Survivor, ενώ η πρώην σύντροφός του ήταν στο παιχνίδι, όπως ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Μακρής απάντησε: «Εγώ θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω, γιατί θα το γνώριζα. Αυτός που δε θα μπορούσε, θα ήταν ο άλλος, που δε θα γνώριζε. Δηλαδή και τη Μαριαλένα την κατάλαβα εκεί. Ήταν λίγο περίεργη η θέση της».